Pernille Schrøder

Pernille Schrøder bliver på holdet. Vi er meget glade for Pernille, og hun er glad for at være hos os (det har hun sagt i fjernsynet) Der er ingen grund til at skrive om, hvad Pernille kan. Det ved alle i forvejen.

Julie Steincke

Julie Steincke vender hjem efter en tid i familiens skød. Det er 3. gang Julie er her hos os, det er jeg glad for, fordi jeg ved at hun har mange flere strenge at spille på, end hun har nået at vise os.

Rasmus Krogsgaard

Rasmus Krogsgaard vender også hjem. Det er en rar fornemmelse. Rasmus er for alvor faldet i ”Revygryden” det skal vi være glade for… Og det er vi også. Ideer og skøre indfald er ikke en mangelvare hos den unge mand (Af mig kaldet Spyfus)

Gordon Kennedy

Gordon Kennedy har stået på min ønskeliste i lang tid. Endelig er det lykkedes at få ham til Sydhavsøerne. Gordon er en af de meget få skuespillere, der både har et ”ungt og et voksent” publikum. Det er præcis det jeg skal bruge når jeg gerne vil lave revy der taler til flere generationer.

Kapelmester Mickey Pless

Mickey Pless er kapelmester i revyen for 4. gang, sammen med sine faste musikere: Thomas Lund Madsen, Elo Lindhartsen og Michael Axen.

Instruktion og koreografi: Joy Maria Frederiksen 
Forestillingsleder: Anders Krøll
Iscenesættelse: Flemming Krøll