Om revyholdet

Henrik Koefoed

Henrik Koefoed medvirkede sidst i Nykøbing F Revyen i 2013 og Pernille får stadig tårer i øjnene af grin over hans parodier  på hhv  Jørgen Reenberg og Dronning Margrethe!

Henrik spænder over ALT indenfor skuespilkunsten lige fra klassisk skuespil på Det Kgl. Teater til landsdækkende turné med “mandeklubben” Ørkenens Sønner.

Henrik er en sand gentleman og spreder altid  god stemning omkring sig. 

Pernille Schrøder

Pernille Schrøder står naturligvis også selv på scenen... ja faktisk for 10. gang i Nykøbing F. Revyen, men første gang som meddirektør og kunstnerisk leder.Pernille er et fyrtårn i dansk revy, på trods af hendes højde, og så kan hun alle facetter indenfor dansk revy og teater. Pernille er tilmed også født med en vidunderlig sangstemme.

Troels Malling

Troels Malling har arbejdet sammen med Mickey før og vi glæder os til at se ham i Nykøbing F Revyen for første gang. Troels er, med Mickeys ord “ faldet i revygryden som spæd”.  Han har altid en ræv bag øret og er i dén grad med på sjov og spas.Troels har bevaret sin barnlige side – se bare BILKA reklamerne, hvor han spiller ALLE rollerne som børnene. 

Rikke Buch Bendtsen

Rikke Buch Bendtsen er ligeså dejlig, skør og pragtfuld en skuespiller som hun er rødhåret! Mickey så Rikke første gang i musicalen Chicago og tænkte, at her er en pige, der har "hele pakken": Hun synger, danser og kommer langt ud over scenekanten og nu kan vi endelig præsentere Rikke på Sydhavsøerne.

Rasmus Krogsgaard

Rasmus Krogsgaard er vi simpelthen nødt til at have med på holdet igen; han  har medvirket i Nykøbing F Revyen 4 gange før,  og han vokser bare med opgaven for hvert år! Rasmus har vundet priser, som Årets Revykunstner, Årets Revyforfatter og Årets Revyparodi... han har rekorden på holdet! Han kan synge, parodiere, spille diverse instrumenter og skriver både tekster og musik selv. 

Mickey Pless

Mickey Pless sidder som kapelmester for 5. gang i Nykøbing F. Revyen, men i år sidder han der også som meddirektør. Med sig i revyorkestret er vi så heldige igen at støde på Michael Axen (trommer), Elo ” Luffe ” Lindhardsen (bas) og Thomas Lund Madsen (sax & fløjte).Jo, musik er bare bedst når det swinger, og med disse drenge i orkestret så er der swing-garanti.

Kapelmester: Mickey Pless
Instruktion: Michel Castenholt
Scenografi: Anders D. Jensen
Koreografi & Instruktørassistent: Steffen Hulehøj Frederiksen
Producer: Flemming Krøll 
Direktion: Mickey Pless, Pernille Schrøder & Flemming Krøll