REVYMENU 2020 (serveres i teatret)

2 retters menu  ..............................................................................  kr. 298,00

Pris pr. person (forret & hovedret)

 

3 retters menu ................................................................................ KR. 358,00

Pris pr. person (forret, hovedret og dessert)

 

Dessert................................................................................................. Kr. 60,00

 

 

REVYMENU 1 

Forret: Jordbær & chili marineret varmrøget laks på salater garneret med grønne asparges.

Hovedret: Steak af kalvefilet m. bønner i baconsvøb, grill tomat, timianbagte gulerødder og beder, små krydderbagte kartofler & mild pebersauce.

 

REVYMENU 2
Forret: Røget kalkunbryst på salat af blandede salater m. feta & melon.

Hovedret: Steak af kalvefilet m. bønner i baconsvøb, grill tomat, timianbagte gulerødder og beder, små krydderbagte kartofler & mild pebersauce.


REVYMENU 3
Forret: 
Jordbær & chili marineret varmrøget laks på salater garneret med grønne asparges.

Hovedret: Stegt havkat serveret m. dampede asparges, sommergrønt, små bagte kartofler & dildsauce.


REVYMENU 4
Forret: 
Røget kalkunbryst på salat af blandede salater m. feta & melon.

Hovedret: Stegt havkat serveret m. dampede asparges, sommergrønt, små bagte kartofler & dildsauce.

 

VEGANSK MENU
Forret:  Veggie chicken style på salat af blandede salater, melon, feta, mandler, & bønner.

Hovedret: Quinoa bøf m. ovnbagte grønsager, blomkål m. dild, små krydderbagte kartofler & pigment sauce.

 

 

DESSERT

Revy is /Sorbet & parfait m. marinerede jordbær 

Veganer is & marinerede jordbær

 

 

Koldt revybord til lørdage (kl. 16.00) .................................. Kr. 225,-

(Der serveres også Revymenu 1 + 2 + 3 + 4 på lørdage kl. 16.00)

2 slags sild

½ æg & karrysalat

Skagen salat

Varmrøget laks m. dressing

Lun fiskefilet m. citron & remoulade.

Ribbensteg m. rødkål

Tarteletter m. høns i asparges.

Frikadeller m. agurkesalat.

Oksebryst m. peberrod

Ost & druer, brød, smør & fedt. 

Kaffe, the & kage

 

Koldt revybord serveres kl. 14.15