REVYMENU 2019 (serveres i teatret)

2 retters menu  ..............................................................................  kr. 298,00

Pris pr. person (forret & hovedret)

 

3 retters menu ................................................................................ KR. 358,00

Pris pr. person (forret, hovedret og dessert)

 

Dessert................................................................................................. Kr. 60,00

 

 

REVYMENU 1
Forret: Orangemarineret røget laks, anrettet på salat garneret m. grønne asparges, hertil brød & smør.
Hovedret: Steak af kalvefilet m. sauté af sommergrønt, ristede svampe, syltede løg, krydderbagte kartofler & rødvinssauce.

 

REVYMENU 2
Forret: Let røget svinemørbrad på salat m. tranebær og peberrods creme hertil brød & smør.
Hovedret: Steak af kalvefilet m. sauté af sommergrønt, ristede svampe, syltede løg, krydderbagte kartofler & rødvinssauce.

 

REVYMENU 3
Forret:
Orangemarineret røget laks, anrettet på salat garneret m. grønne asparges, hertil brød & smør.
Hovedret: Stegt hellefilet på sauté af spidskål m. sommergrøntsager, krydderbagte kartofler & citronsauce.


REVYMENU 4
Forret: 
Let røget svinemørbrad på salat m. tranebær og peberrods creme hertil brød & smør.
Hovedret: Stegt hellefilet på sauté af spidskål m. sommergrøntsager, krydderbagte kartofler & citron sauce.


VEGANSK MENU
Forret: Grønne asparges serveret på perlebyg & finthakket svampe m. timianglace.
Hovedret: Rødbedebøf serveret m. sauté af sommergrønt og squash, syltede løg & ristede svampe.

 

DESSERT
Sorbet & parfait is m. marinerede blommer.

 

 

Koldt revybord til lørdage (kl. 16.00) .................................. Kr. 225,-

(Der serveres også Revymenu 1 + 2 + 3 + 4 på lørdage kl. 16.00)

2 slags sild
½ æg & karrysalat
Skagen salat
Varmrøget laks m. dressing
Lun fiskefilet m. citron & remoulade.
Ribbensteg med rødkål
Lun leverpostej m. syltede peberfrugt, svampe & bacon.
Tarteletter m. høns i asparges.
Frikadeller m. agurkesalat.
Oksebryst m. peberrod
Ost & druer, brød, smør & fedt.
Kaffe / te & kage.

Koldt revybord serveres kl. 14.15