Kære publikum

Det er en varm og glædelig fornemmelse at byde velkommen til min Nykøbing F. revy nr. 28. Jeg fatter ikke hvor tiden er blevet af, men den er bare gået. Pyt med det, vi har stadig masser af tid foran os. De 28 sæsoner jeg har i bagagen, skal danne baggrund for hvad der skal ske med revyen de næste 4-5 år.

 

2018 bliver mit sidste år på scenen i Nyk. F. revyen, jeg syntes at det er på tide at hoppe ned, for at gøre plads til en anden. Jeg vil blive på teatret som administrativ leder og iscenesætter, således at stilen i revyen ikke skifter for pludseligt. Birthe Krøll bliver ligeledes på billetkontoret og servicerer vore gæster. Vi går en meget udfordrende spændende tid i møde.

 

Pernille Schrøder bliver på holdet. Vi er meget glade for Pernille, og hun er glad for at være hos os (det har hun sagt i fjernsynet) Der er ingen grund til at skrive om, hvad Pernille kan. Det ved alle i forvejen.


Julie Steincke vender hjem efter en tid i familiens skød. Det er 3. gang Julie er her hos os, det er jeg glad for, fordi jeg ved at hun har mange flere strenge at spille på, end hun har nået at vise os.

 

Rasmus Krogsgaard vender også hjem. Det er en rar fornemmelse. Rasmus er for alvor faldet i ”Revygryden” det skal vi være glade for… Og det er vi også. Ideer og skøre indfald er ikke en mangelvare hos den unge mand (Af mig kaldet Spyfus)

 

Gordon Kennedy har stået på min ønskeliste i lang tid. Endelig er det lykkedes at få ham til Sydhavsøerne. Gordon er en af de meget få skuespillere, der både har et ”ungt og et voksent” publikum. Det er præcis det jeg skal bruge når jeg gerne vil lave revy der taler til flere generationer.

 

Mickey Pless er Kapelmester i revyen for 4. gang, sammen med sine faste musikere: Thomas Lund Madsen, Elo Lindhartsen og Michael Axen.

 

Joy Maria Frederiksen har endelig fået tid til at være hos os igen, som instruktør og koreograf. Joy og jeg griner af de samme ting, og vi arbejder rigtigt godt sammen.

 

Anders Krøll er scenemester og forestillingsleder.

 

Tina V. Jensen er sammen med sit personale fra Hotel Falster er, som sædvanlig, klar til at servicere vore gæster.

 

Vi glæder os til at se jer,og vi ses i døren!tl_files/Nykobing_F/emailsignatur_u_text.jpg