Kære Revygæster

Efter 28 sæsoner på Nykøbing F. Teater hopper jeg nu ned af "brædderne" for at hjælpe til i Kulissen som revyens producer.

 

Revyen har været mit liv, siden de første år 1985-1992. Keld og Hilda havde revyen i 6 år. Og så vendte jeg tilbage i 1999 og har været der lige siden.

 

Jeg glæder mig meget til denne sæson, hvor jeg for første gang skal se Danmarks næststørste revy nede fra salen.

 

Jeg giver hermed ordet videre til Pernille og Mickey. 

 

Venlig hilsen
Flemming Krøll


 

Tak for ordet, Flemming!

I år er det første gang i Flemming Krølls tid som revydirektør, at han IKKE er alene på direktionsgangen. Vi er nemlig gået i "mesterlære" hos ham de kommende år, med henblik på helt at overtage Nykøbing F. Revyen når han for alvor vælger at gå på pension. I fremtiden bliver Mickey Pless revyens administrerende direktør, mens Pernille Schrøder får det kunstneriske lederskab. Foreløbig bliver Flemming heldigvis lidt endnu hos os som producer.

 

Vi er alle tre enige om, at revyen skal viderføres i præcis den samme sjove, elegante og musikalske stil, som den altid har været garant for.

 

Samarbejdet om næste års Nykøbing F. Revy går fantastisk godt... Vi har det ligefrem rigtigt sjovt på vores fælles møder og er enige om, at vores samlede erfaring fra i alt 121 revyer gennem årene, nok skal få det hele til at gå op i en højere enhed!

 

Vi glæder os utroligt meget til at præsentere publikum for et brag af et revyhold: her er både revykunstnere, som allerede er kendt og elsket i Nykøbing og omegn, og et par stykker, som I – kære gæster, kan glæde jer til at lære at kende!

 

Varme revyhilsner

Mickey Pless og Pernille Schrøder