Hver tirsdag aften i hele august måned:

Kom og oplev en perlerække af Danmarks mest populære kunstnere

Tag selv en havestol med under armen og kom og syng med sammen med Mickey Pless og aftenens solist/solister.
Det officielle arrangement starter kl. 19.00 og er GRATIS.

4. august
Dario Campeotto

11. august
Keld & Hilda Heick

18. august
Bakkesangerinderne Tina Grunwald og Karen Marie Lillelund

25. august
Rikke Buch Bendtsen & Rasmus Krogsgaard

Nyd en dejlig middag inden hos byens restauranter.
Nykøbing Falster Revyens 5 mands orkester står for musikken.


Alle officielle retningslinjer vedr. COVID- 19 skal overholdes.
COVID19 forholdsregler: Max 500 deltagere  l  Der skal være en ledig plads eller en meter (fra sædemidte til sædemidte) mellem pladserne  l  Undtagelsen gælder, for grupper der i forveje har tæt kontakt  l  Alle gæster skal før og efter bidrage til at holde god og sikker afstand og undgå unødig kø og publikum bedes selv være opmærksom på om den enkelte person overholder de gældende retningslinjer  l  Publikum må ikke rejse sig for at danse eller lignende  l   Vis hensyn, også til de medgæster, der måske har behov for endnu større afstand end reglerne foreskriver  l  ”Sommersang på Torvet” tager kun ansvar for arealet umiddelbart foran scenen. Stående/siddende publikummer udenfor området og på torvets restauranter ligger udenfor arrangørens ansvar  l  Alle nødvendige tilladelser hos Guldborgssund Kommune er søgt og tilladelse er givet af myndigheder før gennemførsel af arrangementet.