Syngepigerne fra Bakkens Hvile

Oplev ægte bakkestemning når de 3 dejlige tøser fra Bakkens Hvile, Lone ”frække” Jensen, Tina Grunwald & Karen-Marie Lillelund, besøger Nykøbing F. Teater og leverer fantastisk stemning direkte fra Dyrehavsbakken i København. Med sig på scenen har de pianist Mickey Pless.

Hvem kan ikke synge eller nynne med på ”Kom hjem igen til lillemor på Lyngbyvej”, ”Sådan var det ikke i halvfemserne” eller ”Bakkevalsen”. Alle de gode sange fra den eneste overlevende sangerindepavillion i verden.

En fantastisk eftermiddag som starter med en dejlig veltillavet frokost kl. 13.30 og kl. 15.00 går pigerne på scenen og skaber liv og glade dage i 2 x 45 minutter.


Dato:
Søndag d. 5. september 2021 kl. 13.30
(dørene åbnes kl. 13.00)

Koncertsted:
Nykøbing F. Teater

Billetter:
Køb billetter under menupunktet “Koncert-billetter”