En eftermiddag i Nykøbing F. Teater

Syngepigerne fra Bakkens Hvile

Oplev ægte bakkestemning når de 3 dejlige tøser fra Bakkens Hvile, Lone ”frække” Jensen, Tina Grunwald & Karen-Marie Lillelund, går på scenen i Nykøbing F. Teater og leverer fantastisk stemning direkte fra Dyrehavsbakken i København.

En aften i Bakkens Hvile rummer alt fra poesi til pikanteri og alle kan synge med på de gode gamle bakkesange. Her får i en glad eftermiddag som starter med en dejlig veltillavet frokost, serveret af Hotel Falster.


Dato:
Søndag d. 28. februar 2021 kl. 13.30
(dørene åbnes kl. 13.00)

Koncertsted:
Foyer, Nykøbing F. Teater

Billetter:
Billetter købes på www.nyk-revybillet.dk

Pris pr. billet kr. 298,00 inkl. gebyr
Billetsalget starter d. 18. august 2020 kl. 11.00

Bemærk: unummererede pladser
Kun 150 billetter i salg