Revyen 2021 i Nykøbing F. Hallen

Selv om vi går mod lysere tider, så skal vi stadigvæk passe på hinanden! Derfor har vi i år rykket Nykøbing Falster Revyen 700 meter til Nykøbing F. Hallen, hvor vi kan skabe den rigtige stemning og holde god afstand.

I Nykøbing Falster Revyen har det første prioritet, at vores publikum føler sig sikre og godt tilpas. Ved at afholde årets revy i Nykøbing F. Hallen kan vi overholde alle de retningslinjer som sundhedsmyndighederne kræver og anbefaler. Det betyder bl.a. at alle gæster sidder med min. 1 meters afstand.

Planlagt til mindste detalje

Nykøbing Falster Revyen har fået godkendt vores nye opsætning og salsplan af corona-beredskabet, og vi er blevet rost for de løsninger, som vi har udarbejdet.

Vi har undervejs været i tæt dialog med Guldborgsund Kommune og Nykøbing F. Hallen for at skabe de bedste rammer for årets revy. Tryghed og sikkerhed for vores publikum, ansatte og skuespillere har førsteprioritet.

Alle vores kunder vil indenfor kort tid modtage en informationsmail og nye billetter fra os.

Gæster som allerede har købt billet til Nykøbing Falster Revyen 2021 behøver ikke at gøre noget. Vores billetkontor har forsøgt at opfylde alle gæsters ønske om placering i salen, og alle får tilsendt nye billetter til den dag og tidspunkt som man oprindelig har bestilt til.

Har du købt billet inden 1. marts 2021 vil du modtage nye billetter inden 1. april.

Købte billetter refunderes ikke, da forestillingen ikke er aflyst, men blot skifter spillested.
Hvis det er muligt byttes købte billetter gerne til en \anden spilledag, mod et gebyr på 25,- kroner pr. billet.

Find svar på alle spørgsmålene

Vi har valgt at flytte revyen til Nykøbing F. Hallen, fordi hallen er større og derved kan vi tilbyde vores publikum at sidde med bedre afst\and end på Nykøbing F. Teater. Vi har igennem et halvt år arbejdet tæt sammen med vores samarbejdspartnere om at kunne løse denne opgave, og har fået godkendt vores salsopstilling af Corona beredskabet. På Nykøbing F. Teater kan vi under normale omstændigheder være 629 gæster, mens vi i Nykøbing F. Hallen har valgt at gå ned i i antal gæster pr. forestilling til 450 pr. aften/eftermiddag.
Hos os skal det være trygt at gå i revyen og sikkerheden skal være i top, under hele arrangementet.
Nykøbing F. Hallen
Nørre Boulevard 4A
4800 Nykøbing F.
Alle publikummer kommer som minimum til at sidde med 1 meters afst\and, og vi følger naturligvis de retningslinjer som løbende bliver udstukket af sundhedsmyndighederne.
Vi har skabt en helt særlig salsplan i Nykøbing F. Hallen så publikum får den bedste oplevelse.
Se salsplan og priser.
Vi er så heldige at Nykøbing F. Hallen er udstyret med akustik vægge og lofter, så lyden er fremragende. Vi udsmykker hallen, så det stadigvæk bliver en super hyggelig oplevelse at gå i sommerrevyen.
Alle vores gæster er blevet ombooket af vores billetkontor og alle vil indenfor kort tid – helt automatisk – få tilsendt nye billetter på den mailadresse som er opgivet ved billetbestillingen. Dvs. du behøver ikke at kontakte vores billetkontor for at få tilsendt billetterne – dette sker løbende.
Har du ikke modtaget dine nye billetter inden 1. april, så hører vi naturligvis gerne fra dig, men tjek evt. dit spamfilter, inden du kontakter os. Vi har oplevet at vores mails desværre ender i kundernes spamfilter.
Alle vores gæster har så vidt det har været muligt fået tildelt lignende placeringer i hallen, som på Nykøbing F. Teater.
Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og krav vedrørende covid-19 retningslinjer.
Der kan blive tale om, at et coronapas skal forevises, med positivt resultat, indenfor vaccine, antistoffer eller en negativ test som er foretaget indenfor de sidste 72 timer, inden man ankommer til Nykøbing Falster Revyen.
Vi overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer og der er således ikke længere krav om at bære mundbind eller masker noget sted i revyen.
Alle v\andrette flader i hallen vil blive afsprittet efter hver forestilling og ingen lukkes ind i salen før alt arbejde er færdiggjort. Der er ansat ekstra personale til at varetage denne opgave.
Hotel Falster serverer, helt som på Nykøbing F. Teater, en lækker menu inden revystart. Dette skal du som kunde naturligvis have forudbestilt. Og ligesom på teatret spiser balkongæster i hallens restaurant.
Forestillingens længde og form bliver uændret. Forestillingen varighed er ca. 2 timer og 15 minutter inkl. pause. Scenen er dog større i hallen og ALLE vil kunne se, uanset placering i hallen.
Der er en meget stor parkeringsplads lige uden for Nykøbing F. Hallen. Der er GRATIS parkering.

Se parkeringspladsen på Google Maps

Ved den ene indgang til hallen vil der være sliske og taget hensyn til vores gæster med et h\andikap.
Inde i hallen er der på salsplanen gjort plads til specielle h\andikappladser.
Ja, der vil være mulighed for benyttelse af teleslynge under forestillingen. Dog er det ikke alle typer høreapparater, der kan modtage signalet.
Nej, ledsagere må købe almindelig billet for at komme i Nykøbing Falster Revyen
Ja. Det vil helt som vanligt være muligt at købe drikkevarer i revyens barområde.
Revyens billetkontor vil stadigvæk i dagtimerne være at finde på Nykøbing F. Teater. Dog vil vi oprette et midlertidigt kontor i hallen, som vil være åbent fra kl. 17.30
Billetkontoret har åbent på tlf. 5473 1818 i de normale åbningstider.
Billetkontorets mailadresse er info@nyk-revy.dk
Der vil være 3 indgange til hallen, som alle er til rådighed. I den ene indgang er der mulighed for ankomst med kørestol & rollator.
Da Nykøbing F. Hallen under normale omstændigheder er gearet til at huse mange mennesker, så er der naturligvis meget fine toiletforhold.

Nykøbing F. Hallen

Her kan vi få et godt grin med god afst\and!

Adresse
Nykøbing F. Hallen
Nørre Boulevard 4A
4800 Nykøbing F.
Se kort

Parkering
Der er en stor P-plads tæt på Nykøbing F. Hallen
Se kort

Plan over salen i Nykøbing F. Hallen

Priser (inkl. gebyr)

Har du stadig spørgsmål?

Kontakt vores billetkontor på tlf. 54 73 18 18 hvis du har øvrige spørgsmål. Bemærk at der er særlige åbningstider hen over sommeren.