Kære Gæster!
Det er igen blevet et krav, at alle gæster som deltager i indendørs kulturaktiviteter og som er fyldt 15 år, skal fremvise et gyldigt Coronapas. Derfor skal vores gæster naturligvis fremvise Coronapas ved indgangen til revyen og skal ligeledes bære mundbind når man bevæger sig rundt på teatret.


Coronapas

Husk at medbringe en udskrift af coronapasset eller sikre dig, at du kan vise det på din telefon, når du besøger os til vores arrangementer.
Er du fritaget for Coronapas, skal du kunne fremvise dokumentation for dette.

Mundbind

Guldborgsund Kommune, som Nykøbing F. Teater er en del af, har besluttet at alle gæster på teatret skal bære mundbind, når man bevæger sig rundt på teatret, også selvom man ved indgangen skal fremvise Coronapas.

Sidste sommer afviklede vi hele sommerrevyen under Covid-19 med samme krav, og alt blev afviklet under gode og trygge rammer, så vi glæder os fortsat til at byde dig/jer velkommen til vores arrangementer.

Har du spørgsmål vedrørende vores corona håndtering til vores arrangementer, så kontakt venligst vores billetkontor på tlf. 5473 1818 eller på info@nyk-revy.dk

På gensyn
Nykøbing Falster Revyen