Covid-19: Vi tager ansvar

Verden er med ét blevet forandret. Nykøbing Falster Revyen tager Covid-19 situationen i Danmark meget alvorlig, og vi overholder alle retningslinjer som løbende bliver udstukket af myndighederne.

Ønsker du at vide mere om hvordan Nykøbing Falster Revyen håndterer Covid-19 situationen, eller har du spørgsmål vedr. køb af gavekort og billetter, er du meget velkommen til at kontakte os.

+45 54 73 18 18
info@nyk-revy.dk

  • Større afstand mellem sæder og rækker
  • Reduceret antal pladser pr. forestilling - 450 pladser
  • Overholdelse af alle myndighedernes retningslinjer


Vi glæder os til at igen at byde jer velkommen til Nykøbing Falster Revyen 2021.
Sommeren 2020 var en mærkelig sommer, idet vi som bekendt desværre måtte aflyse årets forestilling. Nu ser vi frem mod sæson 2021. Vi er i fuld gang med forberedelserne til sommerens revy. Verden er med ét blevet for\andret. Som underholdningsvirksomhed så tager vi coronasituationen i Danmark meget alvorlig, og vi overholder naturligvis de retningslinjer som løbende bliver udstukket af myndighederne.

Vi åbner dørene i 2021 og følger alle retningslinjer
Når I, som vores gæster, ankommer til forestillingen, vil I blive mødt af vores medarbejdere, som alle vil bære værnemidler, og der vil naturligvis være håndspritdispensere til rådighed. Alle tjenere (Hotel Falsters personale) vil ligeledes bære værnemidler.
Der vil være de antal indgange til forestillingen, som myndighederne kræver, og alle gæster vil sidde med den afst\and som retningslinjerne foreskriver.

Brug af mundbind
Det er ikke længere et krav at bære mundbind.

Corona-test af revyens personale
Vores personalegruppe vil jævnligt få foretaget en coronatest. Medarbejderne på scenen, såsom skuespillere, musikere og teknisk personale, vil ikke bære værnemidler under forestillingen.

Regelmæssig rengøring
Alle borde, stole, toiletter og v\andrette flader vil blive rengjort mellem hver forestilling og vi har ansat ekstra personale, som vil varetage de forskellige opgaver, så I, som publikum, kan nyde jeres besøg i revyen og få en fantastisk oplevelse.

Sikkerhed og tryghed i første række
Vi følger løbende med i udviklingen, og tager de forholdsregler som er nødvendige for, at alle kan føle sig trygge. Sikkerhed og tryghed kommer i første række i vores virksomhed og med de løbende tiltag som vi hele tiden gør, så garanterer vi at Nykøbing Falster Revyen 2021 bliver gennemført. Vi glæder os til at se jer og til at give jer en fantastisk oplevelse – med afst\and!

På gensyn i Nykøbing Falster Revyen.


Ønsker du at vide mere om hvordan Nykøbing Falster Revyen håndterer Covid-19 situationen, eller har du spørgsmål vedr. køb af gavekort og billetter, er du meget velkommen til at kontakte os.

+45 54 73 18 18
info@nyk-revy.dk