Af Mickey Pless
Direktør og kapelmester i Nykøbing Falster Revyen

Nykøbing Falster d. 1. september 2021


Byd velkommen til det nye revyhold og 110 års jubilæumssæson 2022

Det er en stor glæde endelig at kunne løfte sløret for hvem I kan opleve til næste sommer i Nykøbing Falster Revyen 2022. Her er tale om meget erfarne kræfter indenfor Dansk Revy og der er også blevet plads til et helt nyt skud på revyscenen, som vi skal byde hjertelig velkommen til Nykøbing Falster.

RASMUS KROGSGAARD står igen på scenen til næste sommer og en nærmere præsentation er vel nærmest overflødig. Men, Rasmus har igennem årene sat sit enorme aftryk på den danske revygenre, og især i Nykøbing har han stået for de mest satiriske og skarpe numre igennem årene. Han er en mester ud i revy og derfor er det en stor glæde at han igen har takket JA til at holde sommer på sydhavsørene. Foruden skuespiller vil Rasmus ligesom i 2021 være revyen instruktør og samle trådene i tæt samarbejde med resten af revyholdet.

I 2022 skal vi også byde hjertelig velkommen til et nyt ansigt på Nykøbing Falster Revyen scene. Skuespilleren BENTE ESKESEN har igennem flere år stået på ”hende-vil-vi-gerne-have-til-Nykøbing” listen og endelig lykkedes det. Bente Eskesen er en erfaren rotte og elsker at få publikum til at grine, og hun mestrer og favner hele revypaletten, lige fra det komiske til det seriøse. Bente har igennem sine mange år som skuespiller, beskæftiget sig med alt indenfor skuespillerfaget. Lige fra revy til det kongelige teater og igennem 15 år har hun drevet sin egen revy, Dragsholm Revyen, som har vundet flere anerkendende priser igennem årene. Nu glæder vi os til hun kommer og vælter Nykøbing omkuld med hendes altid dejlige humør.

Vi er så heldige at vi heldigvis skal sige et stort velkommen tilbage til TROELS MALLING – Danmarks sjoveste mand! Troels medvirkede tilbage i revyen 2019, og tog Nykøbing Falster med storm. Mange vil huske Troels fra successerien på DR2, ”Krysters Kartel” og i tilbage i revyen i 2019 væltede han huset da han kom på scenen som den skandaleramte Britta Nielsen. Troels er en meget benyttet skuespiller og kalenderen er fyldt godt op med jobs lige fra teater, tv og revy, så vi er meget glade for at han sagde JA TAK med det samme, da vi spurgte om han ville komme tilbage til Nykøbing.

Det nyeste skud på stammen er KRISTINE YDE. Kristine er uddannet på dansestudiet i Århus i 2005 og på Det Danske Musical Akademi i 2008. Hun har medvirket i filmene Klassefesten og Hvidstensgruppen samt Tv-serien Forbrydelsen III. Kristine har lavet et hav af musicalopsætning rundt omkring i hele Danmark og altid med stor succes. Hun har spillet farcer og komik, bl.a. i ”De 39 trin”, sammen med Niels Olsen & Thomas Mørk, hvor hun konstant skiftede roller og figurer, præcis som i revy.

Hun synger fuldstændig fantastisk og netop derfor har hun også lagt stemme til Annai den danske oversættelse af Disney filmen Frost. Vi glæder os til at vise publikum, hvorfor Kristine skal ind i revyfamilien – det fortjener hun simpelthen med det talent.

Den sidste mand på holdet er ingen ringere end GORDON KENNEDY. Gordon har medvirket i et utal af revyer såsom, Cirkusrevyen, Pejseshow, Esbjerg Revyen, Græsted Revyen, Kerteminderevyen og i 2018 var han på scenen i Nykøbing Falster Revyen. Gordon er morsom – meget morsom, og så er han en rigtig god holdspiller, har gode revyidéer og derfor er vi rigtig glade for at Gordon igen er at finde på scenen I Nykøbing.

”Jeg er meget stolt af at skulle stå i spidsen for revyen – netop det år hvor revyen har 110-års jubilæum. Revyen fortjener at blive fejret og det bliver den og med det stjernehold til sommer, der er jeg stensikker på at vi kommer til at opleve en sommerrevy, med grin, satire og musik. 2021 stod vi på Danmarks største revyscene og arbejdede rigtig meget med at fylde scenen godt ud, og revyen var også mere showpræget end tidligere år. Nu vender vi ”hjem” til Nykøbing F. Teater og derfor vil vores publikum også kunne opleve en sommerrevy, som vi kender den på Falster igennem mange år og som med garanti vil bære præg af jubilæet.” udtaler Mickey Pless

Han fortsætter ”Samtidig med at vi rykker ind på teatret igen, så vælger vi også at lave en ny salsplan hvor vi tager 60 pladser ud på gulvniveau, så vores gæster ikke kommer til at sidde så tæt, som tidligere år. Vi sætter også nye stole ind i salen, så alle sidder godt.”

I forbindelse med jubilæet laver vi et jubilæums-galla-show fredag den 12. august kl. 20.00, hvor kendte skuespiller og sangere vil hylde revyen på Sydhavsørene.

Her kan du opleve bl.a. opleve Dario Campeotto, Flemming Jensen, Jeanne Boel, Bakkens syngepiger, Keld & Hilda Heick, Flemming Krøll, Karsten Jansfort, Lisbeth Kjærulff og mange flere. Revyholdet vil selvfølgelig også medvirke denne aften med uddrag fra årets revy. Denne festaften bliver bundet sammen af Leif Maibom, som er aftenens konferencier.

2022 spilleplanen byder på en del nye dage og events:
Vi spiller til forskel fra de andre år, lørdag kl. 15.00 og en del søndage kl. 15.00.
Søndag den 26. juni kl. 10.00 har vi sat en brunchforestilling på, hvor gæsterne kan nyde en dejlig brunch fra Hotel Falster, og herefter kl. 12.00 se årets revy – møder man som gæst op i pyjamas, så får man en gratis velkomstdrink.

Forsalget skydes i gang den 10. september kl. 11.00 på www.nyk-revy.dk eller på tlf. 5473 1818
Nykøbing Falster Revyen 2022 har premiere den 9. juni og spiller til den 20. august 2022.

For yderligere info, kontakt venligst:

Mickey Pless
6178 8043
mp@nyk-revy.dk

Mickey Pless
Direktør for 
Nykøbing Falster Revyen