Af Mickey Pless
Direktør og kapelmester i Nykøbing Falster Revyen

Nykøbing Falster d. 23. juli 2022


3 stjerne-nomineringer til Nykøbing Falster Revyen

Der er glæde i garderoberne og i kulissen på Nykøbing Falster Revyen, fordi det netop nu er blevet afsløret at revyen i år er nomineret til ”ÅRETS BEDSTE REVY I DANMARK 2022”.Herudover er BENTE ESKESEN nomieret som ”ÅRETS KUNSTNER 2022”. Og Mickey Pless er nomineret som ”ÅRETS REVYKOMPONIST 2022”  

”Vi har meget svært ved at få armene ned. I 2 år har vi Lone og jeg haft hånden gevaldig meget på kogepladen, i forhold til Corona situationen i Danmark, men har hele tiden oplevet kæmpe opbakning fra alle vores gæster, samarbejdspartnere, medarbejdere og Guldborgsund Kommune. Og nu står vi så med en nominering til årets bedste revy i Danmark 2022. Det er helt vildt! Vi har selvfølgelig godt kunne mærke fra den første forpremiere, at vi stod med en god revy, og tilbagemeldingerne kom meget hurtigt, at dette års revy måske hører til blandt de største successer i revyens historie. På trods af at vi kun har stået i front for revyen i 3-4 år, så er det efterhånden en vild historie som vi har med os – på så kort tid. Og så glæder det os vanvittigt meget at BENTE ESKESEN er nomineret som ”årets revykunster 2022”. Hun er vanvittig dygtig og en god kollega og kammerat” udtaler Mickey Pless.

Mickey fortsætter: ”Vi spiller heldigvis til den 20. august, men vi vil huske dette revy år som et magisk revyår, fordi hold-sammensætningen, både på og bag scenen, har været enestående og noget særligt. Det er ganske enkelt en magisk oplevelse at have fået lov til at arbejde sammen med alle disse vidunderlige mennesker og vi er dem evigt taknemmelig for at lige præcis de her medarbejdere, alle lige fra piccologer til skuespillere, var med til at få Nykøbing Falster Revyen tilbage i superligaen efter nogle svære corona år”.

Revyen åbner for salget til årets sidste ekstraforestilling og denne vil løbe over scenen tirsdag den 16. august 2022 kl. 20.00. Billetter kan bestilles på www.nyk-revy.dk eller på tlf. 5473 1818.

Om revyen vinder prisen afsløres den 28. august 2022 til REVYERNES REVY i teltet på bakken.

Næste års revyhold, til sommeren 2023, afsløres torsdag den 1. september kl. 09.00, og vi kan allerede nu afslører, at holdet byder på en række gensyn fra dette års revyhold og et par nye kendte ansigter. Billetsalget til sæson 2023 begynder torsdag den 15. september 2022 kl. 11.00.

Mickey Pless
Direktør for 
Nykøbing Falster Revyen