Pressemeddelelse

Ekstra forestilling

Nykøbing Falster d. 18. juni 2020


Nykøbing Falster Revyen donerer en forestilling i 2021

I 2021 er der allerede nu sat en ekstra forestilling ind i spilleplanen og det bliver en helt særlig en af slagsen!

Nykøbing Falster Revyen donerer nemlig en forestilling i samarbejde med Guldborgsund Kommune til de socialt udsatte borgere.

”Jeg synes at vi som en stor kulturspiller i kommunen har en forpligtigelse til at gøre en forskel for en gruppe mennesker som ikke altid har den nemmeste hverdag og derfor er jeg glad for at vi allerede i 2021 har sat en forestilling af til dette projekt.

Jeg har fået en fantastisk velkomst og har oplevet en kolossal opbakning fra hele landsdelen og derfor er det nu min tur til at give noget tilbage” siger Mickey Pless.

Forestillingen kommer til at løbe af stablen tirsdag d. 29. juni 2021 kl. 14.00.

Mickey Pless tilføjer: ”Det bliver en lukket forestilling hvor vi som revy åbner op og byder velkommen indenfor og siger, værsgo kære venner – de 629 pladser er jeres for en eftermiddag og nu skal vi i for en stund glemme hverdagen og læne jer tilbage og have en sjov og mindeværdig oplevelse.”

Martin Lohse, formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget i Guldborgsund kommune udtaler til Folketidende: ”Det er et rigtig godt initiativ, som vi er meget glade for. Vi har fra kommunens side tidligere haft lignende tilbud, og de bliver taget imod med stor taknemmelighed blandt de berørte borgere.”

Det bliver kommunen som fordeler billetterne til de berørte borgere og altså ikke en forestilling som man kan købe billet til på almindelig vis.

Nykøbing Falster Revyen har udover dette tiltag også lige præsenteret helt ny hjemmeside, navn og logo. ”Vi skal følge med tiden og derfor har hele vores layout og grafiske del lige fået en ordentlig tur i maskinen, ligesom vi har fået nye hjemmeside som er mere tidssvarende.

Revyens navn er ændret til Nykøbing Falster Revyen fordi vi helt naturligt skal være med til at øge kendskabet til vores lokalområde og den landsdel som vi ligger i.” siger Mickey Pless

Mickey Pless
Direktør for 
Nykøbing Falster Revyen