Pressemeddelelse

God afstand og et godt grin!

Nykøbing Falster d. 1. marts 2021


Nykøbing Falster Revyen laver mega flot sceneskift!

Vi nærmer os sommeren med hastige skridt, og efter et års ufrivillig pause er revyen klar til at tage fat og give publikum en sjov aften hvor grin, latter og musik er i højsæde. I år bliver det dog ikke på Nykøbing F. Teater, revyen spiller.

Revyens direktør, Mickey Pless, har efter megen overvejelse og planlægning taget beslutningen om, at årets revy rykker til Nykøbing F. Hallen, da rummets kvadratmeter gør det muligt for publikum at sidde med langt bedre afstand end på teatret.

”Jeg er kommet til den konklusion, at hvis vi i år skal spille revy og give vores trofaste publikum en god og sikker oplevelse, så er det mest forsvarligt at rykke revyen ud af teatret og ned i hallen. Vi er jo hammer heldige at vi i Nykøbing har en hal, som er udstyret med akustik vægge og lofter, så det faktisk er muligt at give folk en virkelig god oplevelse, også lydmæssigt. Vi er jo på vej mod lysere tider, og vaccinationerne er ved at blive udbredt, men uanset hvor langt vi er, så er det vigtig for mig, at vi stadigvæk passer på hinanden og giver folk den yderligere plads, for at alle kan få en god og dejlig oplevelse.

Vi går ned i publikumsantal fra 629 til 450 pladser hver aften, og det gør vi fordi jeg ikke vil have at publikum skal sidde som ”sild i en tønde ” udtaler Mickey.

Han fortsætter: ”Vi har arbejdet på løsningen siden september måned sidste år og jeg er så stolt af at alle parter, såsom teatret, de normale brugere af hallen, hallens personale og Guldborgsund Kommune har bakket 100 procent op omkring, at revyen skal spille i 2021, og at de klubber og fritidsaktiviteter som normalt benytter hallen, har været villige til at gå i dialog omkring genhusning, i den periode hvor revyen rykker ind. Alle skuespillere, musikere og øvrige ansatte i revyen har fra starten af bakket projektet op –  Det er KÆMPE stort!

Vi kommer til at køre med en ny salsplan med den passende afstand og alle vores gæster vil helt automatisk få tilsendt nye billetter, som svarer nogenlunde til dem, som de allerede har bestilt. Vi gør vores allerbedste for at gøre alle tilfredse og er sikker på at alle forstår, at hvis vi skal gennemfører årets revy, så må det blive sådan i år.”

Det er også vigtigt at understrege at ved det, at vi rykker i hallen, så bliver oplevelsen bestemt ikke dårligere.

Martin Lohse, formanden for Guldborgsund Kommunes Kultur, Fritids- og Bosætningsudvalg er meget tilfreds med, at alle parter er gået konstruktivt ind i et samarbejde, der sikrer at der kan afvikles revy i Nykøbing Falster i år og udtaler: ”Nykøbing Falster Revyen er et af de helt store kulturelle fyrtårne i Guldborgsund Kommune, og det sidste år har i den grad gjort det tydeligt, hvor afgørende kulturlivet er for alles velbefindende. Jeg er sikker på, at der er rigtig mange, der ligesom jeg selv i den grad ser frem til et par timer med højt humør og noget at grine af”.

Erhvervs- og Citychef, André Andersen udtaler: ”I Vores Nykøbing glæder vi os utroligt meget til, at Nykøbing Falster Revyen igen bliver det velkendte trækplaster og ikke mindst til endnu et år med et fantastisk samarbejde. Nykøbing Falster Revyen er vel nok byens største kulturattraktion og har været det gennem årtier. Revyen er indbegrebet af sommer i Nykøbing. Og når et fyrtårn som Nykøbing Falster Revyen får ny midlertidig lokation, så bemærkes det naturligvis. Vi glæder os til at byen igen summer af revygæster hele sommeren. Når byens restauranter igen får lov til at åbne, er de helt sikkert også klar med de velkendte revymenuer.”

Mickey slutter med: ”Vi har valgt at gå mod Corona og give den én over nakken. Så i år bliver det ganske enkelt et større sceneshow, med en scene på godt og vel 20 meter i bredden. Vi har udvidet orkestret til 5 mand, og man vil som publikum opleve en scenografi og en udsmykning af hallen, som man aldrig har set før.

Til næste år vender vi naturligvis tilbage til teatret, stadigvæk med færre pladser end tidligere, og det bliver også et helt særligt år, for i 2022 kan revyen i Nykøbing fejre 110-års jubilæum – og det skal fejres!”

For yderligere spørgsmål og information, kontakt venligst Mickey Pless på tlf. 6178 8043

Mere information

Mickey Pless
Direktør for 
Nykøbing Falster Revyen