Af Mickey Pless
Direktør og kapelmester i Nykøbing Falster Revyen

Nykøbing Falster d. 1. december 2021


Årets julehit kommer fra Nykøbing Falster Revyen 2022

Sidste år udgave Nykøbing Falster Revyen for første gang en julesang og succesen var så stor, så de nu igen kommer med en sprit ny julesang, som har fået titlen ” En lysende stjerne ”. Hele revyholdet til sommerens revy har været en tur i studiet og har indsunget dette års julebasker som er skrevet af Rasmus Krogsgaard & Mickey Pless.

”Sidste års julesang med tilhørende video blev set og hørt af rigtig mange mennesker og radioerne var flinke til at spille den og vi fik sparket julen i gang. Så vi tænkte, at nu gør vi det én gang til og imodsætning til sidste år, så er årets julesang en rigtig jule-ballade. Revyholdet var straks med på at gå i studiet og indspille den, og det blev til en rigtig hyggelig aften hvor alle hyggede sig og hvor der også blev snakket og vendt de første idéer til sommerens revy.

Vi kigger jo ind i en jubilæumssæson med vores 110-års jubilæum og det er klart at revyen og hele det sceniske udtryk kommer til at have jubilæet som omdrejningspunkt. Først skal vi dog lige have premiere på vores nyeste tiltag nemlig Nykøbing Falster Vinterrevy, som spiller fra den 13. januar – 23. januar på Nykøbing F. Teater. Men først er det jul og vi håber at vores nye sang kommer til at glæde rigtig mange mennesker”, udtaler Mickey Pless.

Lyt til det nye jule-hit
Download julesangen gratis og se musikvideoen på Nykøbing Falster Revyens YouTube-kanal.
Se musikvideo

Hent julesangen (mp3)

Solister
Bente Eskesen, Rasmus Krogsgaard, Kristine Yde, Troels Malling & Gordon Kennedy

Tekst
Rasmus Krogsgaard – Musik: Mickey Pless

Yderligere information kontakt venligst:
Mickey Pless
Tlf. 6178 8043
mp@nyk-revy.dk

Mickey Pless
Direktør for 
Nykøbing Falster Revyen