Pressemeddelelse

Jubel i Nykøbing Falster Revyen

Nykøbing Falster d. 6. juli 2021


Revyen er nomineret i 6 ud af 10 priskategorier på cphculture.dk

Nykøbing Falster Revyen er stærkt på vej mod 22.000 solgte billetter og publikum strømmer til fra hele Danmark. Revyen er i den grad tilbage på sporet efter en ufrivillig pause i 2020.
Anmelderne har også kvitteret med flotte anmeldelser og nu er årets revy normineret af Cphculture.dk i 6 ud af 10 priskategorier, under den samlede overskrift:

Sommerens bedste revyoplevelser.

  • I kategorien SOMMERENS REVYFORESTILLING er Nykøbing Falster Revyen nomineret med Cirkusrevyen, Dragsholmrevyen, Græsted Revyen og Harmoniens Revyperler.
  • I kategorien SOMMERENS BEDSTE REVYTEKST er Rasmus Krogsgaard nomineret for hans eget nummer ”Hash-tag”.
  • I kategorien SOMMERENS BEDSTE REVYSCENOGRAFI er Nykøbing Falster Revyen igen nomineret, med revyens scenograf, Niels Secher i spidsen.
  • I kategorien SOMMERENS BEDSTE REVYSKUESPILLER er Karsten Jansfort nomineret for hans medvirken i revyen på Falster.
  • I kategorien SOMMERENS BEDSTE REVYSKUESPILLERINDE er Rikke Buch Bendtsen nomineret fra Nykøbing Falster Revyen
  • Og endelig er Mickey Pless nomineret som Årets Revy-Kapelmester.

”Det årlige tilbagevendende revy fætter-kusine-fest, Revyernes Revy, er desværre aflyst i år pga. Corona restriktioner, så derfor er det et skønt initiativ som Cphculture har taget, alligevel at nominerer de forskellige revyer og dens medvirkende ude i landet. Alle revyerne har jo i den grad knoklet for at komme tilbage på fuld styrke og det har vi også gjort i Nykøbing. Og oveni det så valgte vi i år at flytte revyen fra teatret til Nykøbing F. Hallen, og dermed bygge en sportshal om til ukendelighed og til et pragtfuldt sommerteater.

Jeg er hamrende stolt af at vi har formået at gøre det med alles hjælp.

Lige fra alle de foreninger og klubber som med stor forståelse har måtte vige pladsen for at vi kunne komme til i hallen, til alle de medarbejdere på tværs af kommune, hal, teater, Hotel Falster og revy, som alle har arbejdet mod samme mål – nemlig at få byens elskede revy tilbage på sporet.” udtaler Mickey Pless

Mickey fortsætter: ”Alle nomineringerne er et dejligt skulderklap at få og endnu bedre nyder jeg at hilse på 450 forventningsfulde gæster hver aften, som kommer med et stort smil og en fantastisk opbakning til os og revyen og heldigvis har de et endnu større smil når de går hjem igen.
Så glemmer man hurtigt det sidste års tid i modvind og glæder sig over al den medvind som vi oplever lige nu – det har simpelthen været det hele værd.”

Billetsalget stryger afsted og man skal skynde sig hvis man vil have en herlig sommeraften i Nykøbing Falster Revyen. For at imødekomme den store efterspørgsel så har revyen indtil videre sat 4 ekstraforestillinger på, og spiller for fulde huse.
Vinderne af de 10 kategorier offentliggøres den 1. august kl. 18.00 på cphculture.dk

For yderligere information, kontakt venligst:
Mickey Pless, tlf. 6178 8043
mp@nyk-revy.dk

Mickey Pless
Direktør for 
Nykøbing Falster Revyen