Skål for vores nye revy-øl!

Nykøbing Falster Revyen har lanceret en Revy-Øl i samarbejde med Krenkerup Bryggeri. Årets Revy-Øl kan købes i udvalgte butikker og på revyens billetkontor.


Hvert år tiltrækker Nykøbing Falster Revyen 30.000 gæster til landsdelen. Den anerkendte revy begejstrer og nu kan de begejstrede revy-fans få et minde om revyen med sig hjem og nyde i hjemlige rammer. Revyen har nemlig lanceret en Revy-Øl i samarbejde med det lokale bryggeri Krenkerup Bryggeri.

Krenkerup Bryggeri
Krenkerup Bryggeri holder til ved Sakskøbing på Lolland og er både lokalt og nationalt kendt for at brygge øl af høj kvalitet på byg, dyrket på Krenkerups egne marker. Senest har bryggeriet gjort sig positivt bemærket, da det i slutningen af 2020 vandt yderligere to guldmedaljer ved European Beer Star. Dermed har Krenkerup, som det første danske bryggeri nogensinde, vundet hele 5 guldmedaljer ved den prestigefyldte konkurrence. Til årets Revy-øl er der specialdesignet en etiket med hele revy-holdet på og øllet i flasken er ‘Krenkerup Classic’ – en af bryggeriets mest populære øl.

Køb Revy-Øl

Nykøbing Falster Revyens Revy-Øl kan købes i udvalgte butikkerog på revyens billetkontor (se adresse).

Priser1 flaske kr. 40,-3 flasker i gaveæske kr. 110,-