Gør som en række andre virksomheder og bliv en del af et værdifuldt sponsorsamarbejde. Som erhvervssponsor for Danmarks 2. største revy får jeres virksomhed nemlig en værdifuld profilering, unikke fordele og masser af god underholdning.

Mere end bare underholdning - vi vil styrke hele området!

I 2018 satte jeg mig i direktørstolen for Nykøbing Falster Revyen. Selvom vi i 2020 fik et års ufrivillig pause, så har jeg elsket hvert minut. Lige siden mine drengeår har jeg elsket at få folk til at grine og elsket den magi, som opstår mellem publikum og os på scenen – den er magisk!

Revyen på Falster har igennem de sidste mange år spillet i superligaen af danske sommerrevyer, og revyen har år efter år fået en utrolig stor opbakning fra vores gæster. Derfor har Nykøbing Falster Revyen for længst slået sit navn fast som en revy i særklasse – endda som landets 2. største revy med gæster fra hele Danmark.

Samme år som jeg overtog revyen, flyttede min familie og jeg til Guldborgsund. Det er det bedste valg, vi har taget. Vi holder rigtig meget af hele området og landsdelen og har uden tvivl fået et bedre liv ved at komme til Sydhavsøerne – frisk luft, skov, strand, fuglefløjt og så mange søde mennesker. Hvad mere kan man ønske sig?!

Nu kigger vi fremad og jeg glæder mig til i mange år at stå i spidsen for Nykøbing Falster Revyen – Hele Danmarks Revy!

Sponsorprogram

Nykøbing Falster Revyen har sammensat et sponsorprogram så alle kan være med. Vi har også plads til jeres virksomhed. Læs mere her på siden eller hent vores sponsorprogram.

Har du spørgsmål til Nykøbing Falster Revyens sponsorpakker eller ønsker du at indgå en sponsoraftale? Så kontakt os.

Interesseret?

Kontakt revydirektør Mickey Pless for mere information vedr. sponsorater.

Tlf. 61 78 80 43
mp@nyk-revy.dk