Instruktør: Jan Hertz · Kapelmester: Mickey Pless · Scenografi: Lars RødbroeKoreografi: Rikke Buch Bendtsen · Kostumier: Tina Grunwald

Velkommen til Nykøbing Falster Revyens nye vinterrevy!

Nu skal vi prøve noget nyt, og derfor er det en stor glæde at byde velkommen til denne sprit nye vinterrevy, som ser dagens lys til januar 2022. Vi håber at publikum er med på at få smilet frem i januar, så vi sammen kan få skabt en ny tradition på Sydhavsørene. Vinterrevyen spiller på Nykøbing F. Teater fra d. 13 januar – 23. januar 2022.

Vi åbner den nye vinterrevy med tre ægte revystjerner: Byd hjertelig velkommen til Leif Maibom, Rikke Buch Bendtsen og Jan Schou. Revyens instruktion er lagt trygt i hænderne på Jan Hertz. Hele holdet bakkes musikalsk op af en lille hyggelig revytrio, bestående af Michael Axen (trommer) og Thomas Lund Madsen (sax & fløjte) og endelig ”ham selv” på piano.

Bag scenen vil Lars Rødbroe (scenograf & forestillingsleder) & Tina Grundwald (kostumier) få det hele til at køre.
Vinterrevyen vil ca. vare 80 minutter, uden pause, og man har naturligvis mulighed for at spise en skøn menu, serveret af Hotel Falster, inden revyen går i gang.

Vi glæder os til, sammen med hele holdet, at byde velkommen til Nykøbing Falster Vinterrevy – for husk: ALLE HAR BRUG FOR SMILET!

Billetsalget starter onsdag d. 15. september kl. 11.00 – men vær klar, for der bliver rift om pladserne!

På vinterligt gensyn
Mickey Pless