Vintermenu 2024


Menu
Tun mousse anrettet på salat
Flutes og smør
Mørbradgryde a la bourgogne med svampe, perleløg, bacon
Pris pr. kuvert kr. 225,-

Dessert
Is og sorbet med marinerede bær
Pris pr. kuvert kr. 75,-


Vegetarisk menu
Tunfrisalat (kikærter) anrettet på salater
Flutes og dressing
Vegetarisk gryderet
Pris pr. kuvert kr. 225,-

Vegetarisk dessert
Vegetarisk Is og sorbet med marinerede bær
Pris pr. kuvert Kr. 75,00


Frokostbord
Hønsesalat med ananas, laks, melon med skinke, fiskefilet med remoulade.
Frikadeller og kartoffelsalat, mørbradgryde, pastasalat med urter.
Kage, ost og frugtkompot
Pris pr. kuvert kr. 225,-


Bemærk

Tidspunkt for servering
Menuerne serveres til aftenforestillinger med spisning fra kl. 18.00 (forestilling kl. 20.00)
Frokostbord serveres til eftermiddagsforestillinger (lør/søn) med spisning fra kl. 13.00 (forestilling kl. 15.00)