Book et underholdende foredrag med revydirektør og kapelmester Mickey Pless

Han er midt i 40´erne og kan allerede nu se tilbage på et liv, fyldt med fantastiske oplevelser indenfor den danske underholdningsbranche.

Til daglig er Mickey Pless direktør for landets 2. største revy – Nykøbing Falster Revyen, og udover det er han én af de mest benyttede akkompagnatører i Danmark. Som akkompagnatør arbejder han sammen med Birthe Kjær, Hilda & Keld Heick, Kirsten Siggaard, Bakkens syngepiger, Trine Gadeberg, Jesper Lundgaard og mange flere.

I mange år var Mickey fast pianist for sangeren og entertaineren Dario Campeotto. Dette udviklede sig til et meget nært venskab, som varede lige indtil hele Danmarks Dario afgik ved døden d. 1. april 2023

Hør historien om drengen fra Skovlunde, som ikke blev spået mange chancer i folkeskolen fremover i livet, til at gå efter sin drøm om at leve af musikken, og herefter sætte sig i direktørstolen i Revykøbing. Herudover er han komponist, især indenfor den danske revyscene, og har hele 3 gange modtaget prisen som Danmarks bedste revykomponist ved Revyernes Revy.

I 2019 modtog han Turistprisen i Guldborgsund og i 2021 modtog han Danske Banks Erhvervspris for at sætte fokus på humoren og være med til at viderefører den danske revytradition.

Senest har han modtaget Kulturprisen 2022 i Guldborgsund, for hans store arbejde indenfor kulturområdet.

Der gives selvfølgelig musikalske smagsprøver hvor publikum får sjove anekdoter og får lejlighed til at synge med.

Her får du et meget morsomt og underholdende foredrag hvor grinet og livsglæden er i fokus.

Der gives selvfølgelig musikalske smagsprøver hvor publikum får sjove anekdoter og får lejlighed til at synge


Booking

Foredragets varighed: 1 ½ time med indlagt pause efter 50 minutter.

Foredraget kan bookes ved at skrive til Mickey Pless på mp@nyk-revy.dk