Nykøbing Falster Revyen samarbejder med både hoteller og overnatningssteder, så vores gæster nemt kan finde et godt sted at overnatte.

Her kan du få det dejligste og hyggeligste ophold og alle står på spring for at give dig/jer en super oplevelse. Reservation af revy-billetter og booking af overnatning sker direkte til overnatningsstedet.


Hotel Falster

Hotel Falster
Tlf. 54 85 93 93
www.hotel-falster.dk

Med 70 dejlige værelser kan vi tilbyde værelser til parret, forretningsrejsende eller grupper. Hele hotellet er h\andicapvenligt og en lækker nordisk morgenbuffet står klar hver morgen fra 6.30-10. Både lounge og værelser har WIFI og alle værelser har TV med stor kanal-pakke samt senseo kaffemaskine.
Hotellet serverer hver morgen stor nordisk morgenmad, lækker friskpresset juice og kaffe/the.


Hotel Liselund

Hotel Liselund
Tlf. 54 85 15 66
www.hotelliselund.dk

Hotel Liselund er et hyggeligt, charmerende, lille hotel drevet med kærlighed og sin egen “unikke” personlige stil. Hotellet er beliggende centralt på Loll\and-Falster og kun 50m fra v\andkanten af Guldborgssund hvor man kan nyde flotte solnedgange og et talrigt fugleliv. En natursti langs v\andet fører kun 800 m ud til den skønneste skov og Middelaldercentret. Desuden er der kun 5 min. kørsel til centrum af Nykøbing F., som er den største by på Loll\and-Falster med fine indkøbsmuligheder og ca. 10 km til de måske bedste badestr\ande i Danmark. Til selve Hotellet hører der en fin parklignende have med kæmpestore bøgetræer.


B&B Ny Kirstineberg

Ny Kirstineberg
Tlf. 70 27 92 79
www.nykirstineberg.com

Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast har til huse på Ny Kirstineberg Gods. På godset er otte værelser, fordelt på 300m2, indrettet til Bed & Breakfast i romantiske, atmosfærefyldte og herskabelige omgivelser, i gåafst\and til Nykøbing Falster centrum. Her er I omgivet af en skøn park med sø, marker, skov og kik til det skønne Guldborgsund.