Revyophold og overnatning i Nykøbing F.

Nykøbing Falster Revyen samarbejder med både hoteller og overnatningssteder, så vores gæster nemt kan finde et godt sted at overnatte. Her kan du få det dejligste og hyggeligste ophold og alle står på spring for at give dig/jer en super oplevelse. Reservation af revy-billetter og booking af overnatning sker direkte til overnatningsstedet.

Hotel Falster

Hotel Falster
Stubbekøbingvej 150
4800 Nykøbing F.
Tlf. 54 85 93 93
www.hotel-falster.dk

Med 70 dejlige værelser kan vi tilbyde værelser til parret, forretningsrejsende eller grupper. Hele hotellet er handicapvenligt og en lækker nordisk morgenbuffet står klar hver morgen fra 6.30-10. Både lounge og værelser har WIFI og alle værelser har TV med stor kanal-pakke samt Senseo kaffemaskine.

Hotel Liselund

Hotel Liselund
Lundevej 22
4800 Nykøbing F.
Tlf. 54 85 15 66
www.hotelliselund.dk

Hotel Liselund er et hyggeligt, charmerende, lille hotel drevet med kærlighed og sin egen “unikke” personlige stil. Hotellet er beliggende centralt på Lolland-Falster og kun 50m fra vandkanten af Guldborgssund hvor man kan nyde flotte solnedgange og et talrigt fugleliv. En natursti langs vandet fører kun 800 m ud til den skønneste skov og Middelaldercentret. Desuden er der kun 5 min. kørsel til centrum af Nykøbing F., som er den største by på Lolland-Falster med fine indkøbsmuligheder og ca. 10 km til de måske bedste badestrande i Danmark. Til selve Hotellet hører der en fin parklignende have med kæmpestore bøgetræer.


Andre overnatningssteder

Der er selvfølgelig en masse andre overnatningssteder på Lolland-Falster. På Visit Lolland-Falster kan du finde flere steder.

Overnatningssteder