Spisning og menuer
En god aften i revyen starter med en god middag

2 retters menu
Pris pr. person
Kr. 298,-
- Forret
- Hovedret

3 retters menu
Pris pr. person
Kr. 358,-
- Forret
- Hovedret
- Dessert

Dessert
Pris pr. person
Kr. 60,-
Revy is /Sorbet & parfait m. marinerede jordbær eller veganer is & marinerede jordbær

Koldt revybord
Pris pr. person
Kr. 225,-
Revy kl. 16.00 – spisning fra kl. 14.15
Menuer

Revymenu 1
Forret
Jordbær & chili marineret varmrøget laks på salater garneret med grønne asparges.
Hovedret
Steak af kalvefilet m. bønner i baconsvøb, grill tomat, timianbagte gulerødder og beder, små krydderbagte kartofler & mild pebersauce.

Revymenu 2
Forret
Røget kalkunbryst på salat af blandede salater m. feta & melon.
Hovedret:
Steak af kalvefilet m. bønner i baconsvøb, grill tomat, timianbagte gulerødder og beder, små krydderbagte kartofler & mild pebersauce.

Revymenu 3
Forret
Jordbær & chili marineret varmrøget laks på salater garneret med grønne asparges.
Hovedret
Stegt havkat serveret m. dampede asparges, sommergrønt, små bagte kartofler & dildsauce.

Revymenu 4
Forret
Røget kalkunbryst på salat af blandede salater m. feta & melon.
Hovedret
Stegt havkat serveret m. dampede asparges, sommergrønt, små bagte kartofler & dildsauce.

Vegetar menu
Forret
Veggie chicken style på salat af blandede salater, melon, feta, mandler, & bønner.
Hovedret
Quinoa bøf m. ovnbagte grønsager, blomkål m. dild, små krydderbagte kartofler & pigment sauce.

Koldt revybord
2 slags sild, ó æg & karrysalat, Skagen salat, varmrøget laks m. dressing, lun fiskefilet m. citron & remoulade, ribbensteg m. rødkål, tarteletter m. høns i asparges, frikadeller m. agurkesalat, oksebryst m. peberrod, ost & druer, brød, smør & fedt, kaffe, the & kage.