Spisning og menuer

En god aften i revyen starter med en god middag

Rigtig mange af vores gæster tilvælger at spise før revyen. Menuerne bestilles ved køb af revy-billetterne. Spisning foregå i salen ved hyggeligt opdækkede borde.

 

Revyen har i samarbejde med Hotel Falster sammensat fem menuer, en dessert samt et koldt revy-bord, så der er noget for enhver smag. Alt er lækkert tilberedt med de bedste råvarer og maden serveres af de søde tjenere fra Hotel Falster.

Billederne er vejledende


2 retters menu

Pris pr. person

Kr. 298,-

  • Forret
  • Hovedret

3 retters menu

Pris pr. person

Kr. 358,-

  • Forret
  • Hovedret
  • Dessert

Dessert

Pris pr. person

Kr. 60,-

Revy is /Sorbet & parfait m. marinerede jordbær eller veganer is & marinerede jordbær

Koldt revybord

Pris pr. person

Kr. 225,-

Revy kl. 16.00 – spisning fra kl. 14.15

Menuer

Revymenu 1

Forret
Jordbær & chili marineret varmrøget laks på salater garneret med grønne asparges.

Hovedret
Steak af kalvefilet m. bønner i baconsvøb, grill tomat, timianbagte gulerødder og beder, små krydderbagte kartofler & mild pebersauce.


Revymenu 2

Forret
Røget kalkunbryst på salat af blandede salater m. feta & melon.

Hovedret:
Steak af kalvefilet m. bønner i baconsvøb, grill tomat, timianbagte gulerødder og beder, små krydderbagte kartofler & mild pebersauce.


Revymenu 3

Forret
Jordbær & chili marineret varmrøget laks på salater garneret med grønne asparges.

Hovedret
Stegt havkat serveret m. dampede asparges, sommergrønt, små bagte kartofler & dildsauce.


Revymenu 4

Forret
Røget kalkunbryst på salat af blandede salater m. feta & melon.

Hovedret
Stegt havkat serveret m. dampede asparges, sommergrønt, små bagte kartofler & dildsauce.


Veganer menu

Forret
Veggie chicken style på salat af blandede salater, melon, feta, mandler, & bønner.

Hovedret
Quinoa bøf m. ovnbagte grønsager, blomkål m. dild, små krydderbagte kartofler & pigment sauce.


Koldt revybord

2 slags sild, ó æg & karrysalat, Skagen salat, varmrøget laks m. dressing, lun fiskefilet m. citron & remoulade, ribbensteg m. rødkål, tarteletter m. høns i asparges, frikadeller m. agurkesalat, oksebryst m. peberrod, ost & druer, brød, smør & fedt, kaffe, the & kage.