En god aften i revyen starter med en god middag

Rigtig mange af vores gæster tilvælger at spise før revyen. Menuerne bestilles ved køb af revy-billetterne. Spisning foregå i salen ved hyggeligt opdækkede borde.

Revyen har i samarbejde med Hotel Falster sammensat fem menuer, en dessert samt et koldt revy-bord, så der er noget for enhver smag. Alt er lækkert tilberedt med de bedste råvarer og maden serveres af de søde tjenere fra Hotel Falster.
Ved forestillinger kl. 20.00 spises der kl. 18.00. Ved forestillinger kl. 15.00 spises der kl. 13.00

Koldt bord tilbydes kun til lørdag og søndags eftermiddagsforestillinger.

Billederne er vejledende


2 retters menu

Pris pr. person

Kr. 298,-

  • Forret
  • Hovedret

3 retters menu

Pris pr. person

Kr. 358,-

  • Forret
  • Hovedret
  • Dessert

Dessert

Pris pr. person

Kr. 60,-

Sorbet og vaniljeis med marinerede bær

Koldt revybord

Pris pr. person

Kr. 245,-

Ved forestillinger kl. 15.00 spises der kl. 13.00

Menuer

Revymenu 1

Forret
Orangemarineret  varmrøget lakse anrettet på salat garneret med grønne asparges
Hertil brød og smør

Hovedret
Steak af kalvefilet med sautér af sommergrønt, tomat og piment, og ristede svampe,
Krydderbagte kartofler og rødvinssauce


Revymenu 2

Forret
Bersaula på salat med asparges , kerner og pesto
Hertil brød og smør

Hovedret
Steak af kalvefilet med sautér af sommergrønt, tomat og piment, og ristede svampe,
Krydderbagte kartofler og rødvinssauce


Revymenu 3

Forret
Orangemarineret  varmrøget laks anrettet på salat garneret med grønne asparges
Hertil brød og smør

Hovedret
Ovnbagt havkat på sautér af spidskål og sommer grøntsager
krydderbagte kartofler og dildsauce


Revymenu 4

Forret
Bersaula på salat med asparges , kerner og pesto
Hertil brød og smør

Hovedret
Ovnbagt havkat på sautér af spidskål og sommer grøntsager
krydderbagte kartofler og dildsauce


Veganer menu

Forret
Grønne asparges vinaigrette med hakkede svampe serv. på salat
hertil flute og dressing

Hovedret
Vegetar bøf serveret med sautér af sommergrønt og squash
Syltede løg og ristede svampe


Koldt revybord

Stegte sild
1/2 æg og tomat
Skagen salat
Melon og skinke
Varmrøget laks med dressing
Lun fiskefilet med remoulade og citron
Ribbensteg med rødkål
Biksemad med rødbeder
Tarteletter med høns i asparges
Frikadeller med agurkesalat
Ost og druer
Kaffe / te og kage