Revy Menuer 2024

2 retter / kr. 328,-
3 retter / kr. 398,-
Koldt bord / kr. 270,- *
Brunch / kr. 200,-
Dessert / kr. 70,-

Koldt bord inkl. kaffe og kage.

Bemærk

Forestillinger kl. 20.00 (hverdage og enkelte lørdage)
Spisning kl. 18.00 (Vælg menuerne 1-4 samt vegansk menu)

Ved forestillinger kl. 15.00 (lørdage og evt. søndage)
Spisning kl. 13.00 (Vælg koldt bord)

Brunchforestillingen d. 4. august 2024
Spisning kl. 11.00 (forestilling kl. 13.00)

Ved dobbeltforestillinger (lørdage kl. 20)
Spisning inden forestilling i teatrets selskabslokale kl. 18.00

Spisning bestilles ved billetkøb. Billederne er vejledende.

Revymenu 1

Forret:
Varmrøget laks anrettet på blandede salater og melon. Hertil orangecreme, smør og flutes.

Hovedret:
Steak af kalvefilet.
Serveret med ristede svampe, sauté af honningbagte grøntsager og asparges, krydderbagte nye kartofler og rødvinssauce.

Revymenu 2

Forret:
Letrøget andebryst anrettet på blandede salater, marineret blomkål, kerner og tranebær. Hertil smør og flutes.

Hovedret:
Steak af kalvefilet. Serveret med ristede svampe, sauté af honningbagte grøntsager og asparges, krydderbagte nye kartofler og rødvinssauce.

Revymenu 3

Forret:
Varmrøget laks anrettet på blandede salater og melon.Hertil orangecreme, smør og flutes.

Hovedret:
Ovnbagt hvid fisk med skorpe af citron og persille anrettet på sauté af grøntsager og asparges. Hertil nye krydderbagte kartofler og fløde legeret fiskesauce.

Revymenu 4

Forret:
Letrøget andebryst anrettet på blandede salater, marineret blomkål, kerner og tranebær. Hertil smør og flutes.

Hovedret:
Ovnbagt hvid fisk med skorpe af citron og persille anrettet på sauté af grøntsager og asparges.Hertil nye krydderbagte kartofler og fløde legeret fiskesauce.

Vegansk menu

Forret:
Grønne asparges på bund af blandet salat, marineret blomkål og soltørrede tomater hertil urtecreme og flutes.

Hovedret:
Steak af knoldselleri smagt til med reduceret æblesaft ristede svampe, sauté af sommergrønt. Hertil nye krydderbagte kartofler og sovs smagt til med æblesaft.

Dessert
(ved bestilling af 3 retters menu)
Vegansk is og rød frugt sorbet med orangemarinerede jordbær.

Dessert

Dessert:
Vaniljeis og rød frugt sorbet med orangemarinerede jordbær.
(Kan tilkøbes alle menuerne 1-4)

Koldt bord

Koldt bord:
½ æg med rejer
Fiskefilet med remoulade
Varmrøget laks med urtecreme
Røget andebryst med peberrodscreme
Skagen salat
Frikadeller med marineret kartoffelsalat
Mørbrad med ristede svampe, løg og tomat
Kyllingesalat med soltørrede tomater
Roastbeef
Tarteletter med høns i asparges
2 slags ost og druer
Kaffe / te og kage

Brunch

Kun 4. august kl. 11.00

Skyr med bær, forskellige rundstykker og brød, rugbrød og røræg med pølser, bacon og små frikadeller, 2 slags pålæg, marmelade, Nutella og 2 slags ost. Wienerbrød og amerikanske pandekager, kaffe / te og juice.