En god aften i revyen starter med en god middag
Rigtig mange af vores gæster tilvælger at spise før revyen. Menuerne bestilles ved køb af revy-billetterne. Spisning foregå i salen ved hyggeligt opdækkede borde.
Revyen har i samarbejde med Hotel Falster sammensat fem menuer, en dessert samt et koldt revy-bord, så der er noget for enhver smag. Alt er lækkert tilberedt med de bedste råvarer og maden serveres af de søde tjenere fra Hotel Falster.
Ved forestillinger kl. 20.00 spises der kl. 18.00. Ved forestillinger kl. 15.00 spises der kl. 13.00.
Brunchforestilling den 26. juni 2022:
Brunch kl. 10.00 – forestilling kl. 12.00
Koldt bord tilbydes kun til lørdag og søndags eftermiddagsforestillinger.
Billederne er vejledende

2 retters menu
Pris pr. person
Kr. 298,-
- Forret
- Hovedret

3 retters menu
Pris pr. person
Kr. 358,-
- Forret
- Hovedret
- Dessert

Dessert
Pris pr. person
Kr. 60,-
Sorbet og vaniljeis med marinerede bær

Koldt revybord
Pris pr. person
Kr. 245,-
Ved forestillinger kl. 15.00 spises der kl. 13.00

Brunch
Pris pr. person
Kr. 175,-
Brunch er kun ved forestillingen den 26. juni
Skyr med bær
Rundstykke, grovbrød, rugbrød, lille croissant
Røræg med pølser og bacon
Smør, marmelade, nutella, pate,
2 slags ost
Kaffe/Te & Juice
Menuer

Revymenu 1
Forret
Orangemarineret varmrøget lakse anrettet på salat garneret med grønne asparges
Hertil brød og smør
Hovedret
Steak af kalvefilet med sautér af sommergrønt, tomat og piment, og ristede svampe,
Krydderbagte kartofler og rødvinssauce

Revymenu 2
Forret
Bresaola på salat med asparges , kerner og pesto
Hertil brød og smør
Hovedret
Steak af kalvefilet med sautér af sommergrønt, tomat og piment, og ristede svampe,
Krydderbagte kartofler og rødvinssauce

Revymenu 3
Forret
Orangemarineret varmrøget laks anrettet på salat garneret med grønne asparges
Hertil brød og smør
Hovedret
Ovnbagt havkat på sautér af spidskål og sommer grøntsager
krydderbagte kartofler og dildsauce

Revymenu 4
Forret
Bresaola på salat med asparges , kerner og pesto
Hertil brød og smør
Hovedret
Ovnbagt havkat på sautér af spidskål og sommer grøntsager
krydderbagte kartofler og dildsauce

Veganer menu
Forret
Grønne asparges vinaigrette med hakkede svampe serv. på salat
hertil flute og dressing
Hovedret
Vegetar bøf serveret med sautér af sommergrønt og squash
Syltede løg og ristede svampe

Koldt revybord
Stegte sild
1/2 æg og tomat
Skagen salat
Melon og skinke
Varmrøget laks med dressing
Lun fiskefilet med remoulade og citron
Ribbensteg med rødkål
Biksemad med rødbeder
Tarteletter med høns i asparges
Frikadeller med agurkesalat
Ost og druer
Kaffe / te og kage