Revy Menuer 2023
2 retter / kr. 320,00
3 retter / kr. 385,00
Koldt bord / kr. 260,00
Brunch / kr. 175,00
Dessert / kr. 70,00
Der serveres kun koldt bord til lørdagsforestillinger kl. 15.00 (spisning kl. 13.00)
Bemærk
Forestillinger kl. 20.00 (hverdage og enkelte lørdage)
Spisning kl. 18.00 (Vælg menuerne 1-4 samt vegansk menu)
Ved forestillinger kl. 15.00 (lørdage og evt. søndage)
Spisning kl. 13.00 (Vælg koldt bord)
Brunchforestillingen d. 25. juni 2023
Spisning kl. 11.00 (forestilling kl. 13.00)
Ved dobbeltforestillinger (lørdage kl. 20) spises der inden forestilling i teatrets selskabslokale kl. 18.00
Revymenu 1

Forret:
Røget kylling på salat med soltørrede tomater, feta og kerner. Serveres med mild chili creme og flutes.
Hovedret:
Steak af kalvefilet.
Serveres med sauté af sommergrønt, friske asparges, syltede løg, krydderbagte kartofler og svampesauce.
Revymenu 2

Forret:
Citrusmarineret varmrøget laks, anrettet på blandede salater med agurkecreme.
Hovedret:
Steak af kalvefilet.
Serveres med sauté af sommergrønt, friske asparges, syltede løg, krydderbagte kartofler og svampesauce.
Revymenu 3

Forret:
Citrusmarineret varmrøget laks, anrettet på blandede salater med agurkecreme.
Hovedret:
Hvid ovnstegt fisk på spinat og sommergrønt garneret med asparges, krydderbagte kartofler og hummer sauce.
Revymenu 4

Forret:
Røget kylling på salat med soltørrede tomater, feta og kerner. Serveres med mild chili creme og flutes.
Hovedret:
Hvid ovnstegt fisk på spinat og sommergrønt garneret med asparges, krydderbagte kartofler og hummer sauce.
Dessert

Dessert:
Flødeis og frugt sorbet med marinerede bær og vanilje creme.
(Kan tilkøbes alle menuerne 1-4)
Vegansk menu

Forret:
Tortillas med urtedressing, salater og imiteret kylling med soltørrede tomater og agurkecreme.
Hovedret:
Vegansk steak på sauté af sommergrønt, friske grønne asparges, syltede løg, ristede svampe, krydderbagte kartofler og kryddersauce.
Dessert
(ved bestilling af 3 retters menu)
Vegansk is, sorbet og marinerede bær.
Koldt bord

Koldt bord:
Krydder sild
Æg og tomat samt karrydressing
Skagen salat
Fiskefilet med remoulade og citron
Røget fisk med urtedressing
Tarteletter med høns i asparges
Frikadeller med kartoffelsalat
Røget ribbensteg med agurkesalat og marineret kålsalat
Kylling med sur-sød dressing
Paté med cornichons
2 slags ost og druer
Kaffe / te og kage
Brunch

Kun 25. juni kl. 11.00
Skyr med bær
Rundstykke, grovbrød
Rugbrød
Små croissanter
Røræg med pølser og bacon
2 slags pålæg
Smør
Marmelade
Nutella
Paté
2 slags ost
Kaffe/Te & Juice
Spisning bestilles ved billetkøb. Billederne er vejledende og modelbilleder