Spisning og menuer

En god aften i revyen starter med en god middag

En eftermiddag eller aften i Nykøbing Falster Revyen begynder allerede, når man bestiller sine billetter. Her skal man også vælge om man vil spise inden revyen. Det ved vi at mange af vore gæster nyder, og i samarbejde med Hotel Falster har vi sammensat 5 menuer, en dessert og koldt bord, som I som gæster kan vælge i mellem. Alt er lækkert tilberedt med de bedste råvarer og bliver serveret af de søde tjenere fra Hotel Falster. (Billederne er vejledende)

2 retters menu

Pris pr. person

Kr. 298,-

  • Forret
  • Hovedret

3 retters menu

Pris pr. person

Kr. 358,-

  • Forret
  • Hovedret
  • Dessert

Dessert

Pris pr. person

Kr. 60,-

Revy is /Sorbet & parfait m. marinerede jordbær eller veganer is & marinerede jordbær

Koldt revybord

Pris pr. person

Kr. 225,-

Revy kl. 16.00 – spisning fra kl. 14.15

Menuer

Revymenu 1

Forret
Jordbær & chili marineret varmrøget laks på salater garneret med grønne asparges.

Hovedret
Steak af kalvefilet m. bønner i baconsvøb, grill tomat, timianbagte gulerødder og beder, små krydderbagte kartofler & mild pebersauce.


Revymenu 2

Forret
Røget kalkunbryst på salat af blandede salater m. feta & melon.

Hovedret:
Steak af kalvefilet m. bønner i baconsvøb, grill tomat, timianbagte gulerødder og beder, små krydderbagte kartofler & mild pebersauce.


Revymenu 3

Forret
Jordbær & chili marineret varmrøget laks på salater garneret med grønne asparges.

Hovedret
Stegt havkat serveret m. dampede asparges, sommergrønt, små bagte kartofler & dildsauce.


Revymenu 4

Forret
Røget kalkunbryst på salat af blandede salater m. feta & melon.

Hovedret
Stegt havkat serveret m. dampede asparges, sommergrønt, små bagte kartofler & dildsauce.


Vegetar menu

Forret
Veggie chicken style på salat af blandede salater, melon, feta, mandler, & bønner.

Hovedret
Quinoa bøf m. ovnbagte grønsager, blomkål m. dild, små krydderbagte kartofler & pigment sauce.


Koldt revybord

2 slags sild, ó æg & karrysalat, Skagen salat, varmrøget laks m. dressing, lun fiskefilet m. citron & remoulade, ribbensteg m. rødkål, tarteletter m. høns i asparges, frikadeller m. agurkesalat, oksebryst m. peberrod, ost & druer, brød, smør & fedt, kaffe, the & kage.