Pressemeddelelse

1. september 2022

Revykøbing byder velkommen til sommerrevyen 2023 med et stjernegodt revyhold


Klapsalverne fra årets store sommersucces har knapt nok lagt sig, før vi nu ser frem mod sommerrevyen 2023. Og det bliver med et herligt gensyn med 4 skuespillere som har lavet revy før i Nykøbing og et varmt velkommen til et nyt ansigt på revyens scene.

Ingen revy på Falster uden Rasmus Krogsgaard. Det bliver 8. gang at publikum får glæde af Rasmus på scenen – manden der er et multitalent og som både kan skrive tekster, synge, spille og som altid har rasende gode idéer til årets revy.

Der er selvfølgelig også genvalg til Bente Eskesen, som medvirkede for første gang i revyen sidste år. En skuespiller og en kollega som aften efter aften ”væltede” Nykøbing F. omkuld, og som helt fortjent blev kåret som ”Årets Revyskuespiller 2022” ved Revyernes Revy.

Danmarks sjoveste mand, har nogen kaldt Troels Malling, og vi er tilbøjelig til at give dem ret. Derfor er det en stor glæde at Troels igen har sagt ja til at holde ”sommerferie” på Falster. Det bliver så 3. gang at han medvirker i revyen – og han er altid en fornøjelse at have på et hold.

Lisbeth Kjærulff vender tilbage til Revykøbing, efter nogle års pause, hvor hun bestemt ikke har kedet sig. Lisbeth har medvirket i andre sommerrevyer med stor succes, men nu vender hun altså ”hjem” til Nykøbing og det er vi superglade for. Lisbeth medvirkede i revyen i 2016 & 2017 og begge år med kæmpe succes.

Et stort varmt velkommen til Karen-Marie Lillelund – Danmarks sjoveste pige! Hun er altid ET STORT SMIL og hendes latter er ikke til at tage fejl af, og så er hun én af de mest benyttede foredragsholdere når det kommer til humor og kommunikation, og så synger hun guddommeligt. Hun er et scoop at have fået med, og vi glæder os til at hun kommer giver den gas hele sommeren.

Årets revy vil blive instrueret af Michel Castenholt, som stod bag mega succesen i 2019, hvor vi ganske som i år, også blev kåret til ”Årets Revy”. Scenograf bliver Lars Rødbroe, koreografien er lagt i hænderne på Katrine Bonde, kostumerne bliver kreeret af Henrik Børgesen, og parrykerne bliver sat af Christina Klinke – en drøm af et bagscene hold!

Volmer Sørensen havde fat i noget!

I 2022 fejrede vi revyens 110-års jubilæum og nu er startskuddet gået til de næste 110 år. I den forbindelse er revyens logo nu blevet ændret en smule, så vi nu byder velkommen til Revykøbing – Nykøbing Falster Revyen. En revy – En By – og et navn, som rigtig mange af vores gæster stadigvæk kan huske og ved at i Revykøbing, der får man underholdning i topklasse – fra øverste hylde.

Billetsalget til næste års sommerrevy skydes i gang d. 15. september 2022 kl. 11.00 på www.nyk-revy.dk eller på billettelefonen 5473 1818.

Pressebilleder

Klik for at downloade (Fotograf: Rune Buch, Yellows)Mere information
Kontakt revydirektør Mickey Pless
Tlf. 61 78 80 43
mp@nyk-revy.dk