Velkommen til revyholdet

Rasmus Krogsgaard

Rasmus står efterhånden på revyens inventarliste og heldigvis for det – og 2024 bliver en helt særlig sæson for Krogsgaard.
Rasmus kan nemlig i sæson 2024 fejre sit 25-års jubilæum som revyskuespiller og vi er så heldige, at han netop i sin jubilæumssæson står på vores scene i Revykøbing.

Rasmus har modtaget flere priser og anerkendelser for sit store arbejde for Dansk Revy og er altid enorm stilsikker og så kan han sit håndværk.
Udover at stå scenen i 2024, så er Krogsgaard også instruktør af sommerrevyen 2024.

Lisbeth Kjærulff

Hun stod på scenen i 2023 og væltede hver aften salen omkuld med hendes komiske talent og smukke sangstemme. Derfor var vi ikke i tvivl om at der skulle være genvalg til Lisbeth.

Lisbeth har revy i blodet og har efterhånden medvirket i et hav af revyproduktioner rundt omkring i Danmark og det kan vi godt forstå! Udover at kunne spille revy, så er Lisbeth også én af de absolut bedste sopransangerinder som vi har i Danmark og er flittigt brugt i diverse teater, musicals – og operaopsætninger.

Karsten Jansfort

Har man sagt Dansk Revy, så har man også sagt Karsten Jansfort. Karsten elsker revyen og publikum elsker Karsten og der er næppe den scene og den revy som Karsten ikke har medvirket i. Altid med et enormt overskud og stor succes.

Derfor er vi også meget glade for at Jansfort sagde ja til at komme tilbage til Nykøbing.
En sommer i selskab med Karsten er ganske enkelt en vidunderlig sommer.

Henrik Koefoed

Henrik er én af Danmarks bedste skuespillere, både indenfor det klassiske teater, men bestemt også indenfor det komiske og navnlig revyen. Henrik har flere gange kigget forbi Nykøbing og medvirkede med stor succes i revyen i 2013 & 2019 – og han modtog ”Årets Dirch” ved Revyernes Revy i 2019.

Udover at have medvirket i flere revyopsætninger, så er Henrik også med i Ørkenens Sønner, som vel ikke behøver en nærmere præsentation. Henrik er sjov, og en vidunderlig kollega og vi glæder os til at se ham på scenen igen i 2024.

Kristine Yde

Hun kom og hun væltede salen fra første sekund! Kristine medvirkede i revyen i 2022 og til trods for at hun aldrig havde lavet revy før, så stemplede hun for alvor ind i revygenren med hendes store komiske talent og ikke mindst hendes smukke sangstemme. Siden vi sluttede i 2022, har hun ikke kedet sig.

Kristine har haft kalenderen fuld og har f.eks. medvirket i Dirty Dancing i foråret 2023. Inden vi ser Kristine i Nykøbing, så medvirker hun på Det Ny Teater i deres genopsætning af Kinky Boots. Velkommen tilbage til Kristine Yde.

Mickey Pless

Siden 2015 har Pless været kapelmester i Revykøbing og siden 2019 har han sammen med sin kone, Lone, stået i spidsen for revyen, som er en af landets største. Ingen revy uden musik og slet ikke i Nykøbing.

Musikken er altid blevet vægtet enormt højt i revyen på Falster og sådan fortsætter det. Vi er så heldige at have nogle af Danmarks bedste musikere i vores revyorkester, så en stor velkomst skal også lyde til Michael Axen (trommer), Lasse Knudsen (bas), Casper Gyldensøe (guitar) og Thomas Lund Madsen (sax & fløjte).

Følg os!

Facebook

Instagram