Rasmus Krogsgaard

Rasmus Krogsgaard står næsten på inventarlisten og det er vi meget glade for. Krogsgaard medvirker for 8. gang i revyen, og altid med stor succes.

Han er bund musikalsk, en sublim tekstforfatter, har gode idéer og er en fantastisk revyskuespiller som hvert år imponerer publikum. Vi er glade for gensynet og ved at vores publikum er det samme. Er der noget den mand IKKE kan ? Vi har endnu ikke fundet ud af det – han er et naturtalent.

Bente Eskesen

Bente Eskesen medvirkede i revyen for første gang i 2022 og væltede Nykøbing omkuld med hendes fantastiske humør, varme og glæde ved at stå på scenen. Og ikke nok med det så modtog hun ved Revyernes Revy prisen som “Årets Dirch” – Årets revyskuespiller 2022 – WAUV!

Bente debuterede i Rottefælden i 1972, og har siden spillet revy over hele Danmark, og har også, igennem 15 år, været direktør for sin egen revy i Dragsholm. Der var helt klart genvalg til Bente og hun sagde JA og det er vi meget glade for. Tænk at være 74 år og hver aften knalde den af på scenen, så taget løfter sig. Det er godt gået og vi bukker os i støvet i respekt.

Karen-Marie Lillelund

Karen-Marie Lillelund medvirker i Revykøbing for første gang. Tænk at én af Danmarks sjoveste og livsglade piger har sagt JA til at stå på vores revyscene – hvor heldig kan man være! Karen-Marie holder et utal af foredrag i Danmark om humor og er en vidunderlig jysk humørbombe fra Aalborg – altid med et stort smil.

Karen-Marie synger ganske vidunderligt og har medvirket i flere musicals, ligesom hun også i 10 år var tilknyttet Bakkens Hvile som bakkesangerinde. Nu er hun hos os i Nykøbing og I kan godt glæde jer – Velkommen til Karen-Marie!

Troels Malling

Troels Malling har for 3. gang takket JA til at holde sommerferie på Sydhavsøerne. Troels medvirkede første gang i revyen i 2019, og var også med i 2022 og nedlagde hver aften publikum med sin kendte ”Thøger figur” (fra DR2), om manden som altid fejler noget.

Sangeren og entertaineren Niels Hausgaard har sagt, at Troels er Danmarks sjoveste mand og vi er tilbøjelig til at give ham ret. Troels ER sjov og en super kollega som vi er glade for at have på holdet.

Lisbeth Kjærulff

Lisbeth Kjærulff er tilbage i Revykøbing efter at have været ude og lufte sit store talent andre steder. Lisbeth medvirkede i revyen i 2016 & 2017, begge år med stor succes og har været savnet i Nykøbing. Nu bød lejligheden sig og nu er hun endelig tilbage.

Lisbeth er en vidunderlig skuespiller og så synger hun ganske enkelt fantastisk. Kjærulff er uddannet sopran og vil helt sikkert vælte publikum omkuld med sin vidunderlige stemme og talent. Velkommen tilbage – uha hvor vi glæder os!

Mickey Pless

Mickey Pless begyndte som kapelmester i Revykøbing i 2015, og er ikke til at smide ud igen. Det ville også være ret upassende da manden sammen med hans kone, Lone, ejer revyen og overtog styrepinden i 2019.

Mickey er musiker og spillemand og elsker at underholde og få folk til at grine og når han ikke laver revy, så er han fast pianist og kapelmester for Birthe Kjær, Keld & Hilda Heick, Dario Campeotto, Kirsten Siggaard og mange flere. Mickey har for øvrigt modtaget prisen som ”Årets Revykomponist” hele 3 gange – i 2007, 2011 & 2018.