Om revyholdet

Silas Holst

Det nyeste skud på revyscenen er Silas Holst. Hele Danmark kender Silas for hans mange flotte skuespillerpræstationer indenfor musicalgenren f.eks. i Grease, Dirty Dancing og mange flere. Og endelig har vi alle siddet foran TV skærmen fredag efter fredag og nydt hans dans i programmet ”Vild Med Dans”, som han har vundet hele 3 gange, senest med skuespiller Jakob Fauerby i 2019. Revyscenen er faktisk ikke helt ny for Silas. Han medvirkede som danser i Cirkusrevyen i 2006 & 2007, og som skuespiller i Rottefælden i 2014, og her gjorde han det så godt, at han har stået på ”ham vil vi gerne have med” - listen i Nykøbing i en del år, og nu lykkedes det endelig. Tag rigtig godt imod Silas Holst.

Pernille Schrøder

Har man sagt dansk revy, så kan man ikke komme udenom Pernille Schrøder og heldigvis for det. Der er vel efterhånden ikke den revyscene som Pernille ikke har stået på, lige fra Græsted Revyen til Cirkusrevyen og selvfølgelig Nykøbing Falster Revyen. Når Schrøder sommeren 2021 går på scenen så er det 11. gang hun medvirker i revyen og altid med stor succes. Pernille er en blændede revyskuespiller og er samtidig født under en musikalsk stjerne. Så vi og publikum kan være helt sikre på, at Pernille som så mange gange før kommer til at leverer varen, så taget løfter sig.

Rasmus Krogsgaard

Rasmus Krogsgaard er efterhånden blevet en fast del af revyerne i Danmark, og heldigvis har han før stået på scenen i Nykøbing til stor glæde for os, men så s\andelig også for publikum som elsker ham. Alt godt med ”R” følges ad og derfor hænger både Rasmus og Revy så fantastisk godt sammen. Det er 6. gang at Krogsgaard medvirker i revyen og her får man hele pakken. Han er gennemmusikalsk og en fantastisk revyskuespiller, og så er han en eminent tekstforfatter. I år kan Rasmus skrive endnu en titel på revykortet, da han også skal instruere revyen. Rasmus vender tilbage – og det er vi super glade for.

Rikke Buch Bendtsen

Indtil revyen i 2019 var Rikke et ukendt ansigt for revypublikummet på Falster. Men hun kom, hun så, og hun sejrede. Derfor var det helt naturligt at spørge Rikke, om hun havde lyst til en tur til på scenen i Nykøbing Falster, og heldigvis svarede hun JA. I revysammenhæng er Rikke Buch Bendtsen ikke noget ubeskrevet blad, for hun har efterhånden medvirket i et hav af revyer såsom Ganløse Revyen, Sønderborg Sommerrevy, Rottefælden i Svendborg, R\anders Revyen, Pejseshow og endelig Nykøbing Falster Revyen. Rikkes kalender er godt fyldt op hele året med arrangementer, store som små. Når hun ikke laver revy, er Rikke f.eks. forsanger i b\andet DISKOFIL, som især i 90´erne hittede med det ene hit efter det \andet og som 2019 havde 25-års jubilæum.

Karsten Jansfort

”Kommer Karsten Jansfort ikke snart tilbage?” Det spørgsmål er vi af publikum blevet spurgt om masser af gange, og derfor er det en glæde, at vi nu igen kan byde velkommen til Karsten Jansfort. Karsten medvirkede senest i revyen i 2014 hvor revyen v\andt ”Årets Revy” ved Revyernes Revy. Karsten startede i revyen i 2007 og har siden været her et hav af gange, og nu er tiden kommet til, at han vender tilbage til Falster. Karsten medvirkede sidste år i Cirkusrevyen, og når han ikke står på revyscenen, så er han en meget brugt skuespiller på l\andets teaterscener, hvorfor han også i foråret 2021 kan opleves i Folketeatrets opsætning af Sommer i Tyrol.

Mickey Pless

Siden 2015 har Mickey Pless været fast kapelmester og huskomponist på revyen. Han kom til fra én af l\andets mindste revyer, Ganløse Revyen, og fik tilbuddet om at blive kapelmester i en noget større revy. Det tilbud kunne Mickey ikke sige nej til og lige fra første prøvedag, tilbage i 2015, har han følt sig hjemme i revyen på Falster. Musikken er en stor del af en dansk revy og revyholdet bliver igen akkompagneret af nogle af Danmarks bedste og top erfarne musikere. Byd igen velkommen til Michael Axen (trommer), Elo ”Luffe” Lindhardsen (bas) & Thomas Lund Madsen (Sax & Fløjte) og endelig Mickey Pless på piano. En revykvartet hvor der er swing garanti – hver gang! Udover at være kapelmester er Mickey Pless også direktør for Nykøbing Falster Revyen, men det er en helt \anden snak...