Rasmus Krogsgaard

Rasmus Krogsgaard står igen på scenen til næste sommer og en nærmere præsentation er vel nærmest overflødig. Men, Rasmus har igennem årene sat sit enorme aftryk på den danske revygenre, og især i Nykøbing har han stået for de mest satiriske og skarpe numre igennem årene.

Han er en mester ud i revy og derfor er det en stor glæde at han igen har takket JA til at holde sommer på sydhavsørene. Foruden skuespiller vil Rasmus ligesom i 2021 være revyens instruktør og samle trådene i tæt samarbejde med resten af revyholdet.


Bente Eskesen

I 2022 skal vi også byde hjertelig velkommen til et nyt ansigt på Nykøbing Falster Revyens scene. Skuespilleren Bente Eskesen har igennem flere år stået på ”hende-vil-vi-gerne-have-til-Nykøbing” listen og endelig lykkedes det. Bente Eskesen er en erfaren rotte og elsker at få publikum til at grine, og hun mestrer og favner hele revypaletten, lige fra det komiske til det seriøse.

Bente har igennem sine mange år som skuespiller, beskæftiget sig med alt indenfor skuespillerfaget. Lige fra revy til det kongelige teater og igennem 15 år har hun drevet sin egen revy, Dragsholm Revyen, som har vundet flere anerkendende priser igennem årene.Nu glæder vi os til hun kommer og vælter Nykøbing omkuld med hendes altid dejlige humør.


Troels Malling

Vi er så heldige at vi skal sige et stort velkommen tilbage til Troels Malling – Danmarks sjoveste mand!

Troels medvirkede tilbage i revyen 2019, og tog Nykøbing Falster med storm. Mange vil huske Troels fra successerien på DR2, ”Krysters Kartel” og tilbage i revyen i 2019 væltede han huset da han kom på scenen som den skandaleramte Britta Nielsen. Troels er en meget benyttet skuespiller og kalenderen er fyldt godt op med jobs lige fra teater, tv og revy, så vi er meget glade for at han sagde JA TAK med det samme, da vi spurgte om han ville komme tilbage til Nykøbing.


Kristine Yde

Det nyeste skud på stammen og i revyfamilien hedder Kristine Yde. Kristine er uddannet på dansestudiet i Århus i 2005 og på Det Danske Musical Akademi i 2008. Hun har medvirket i filmene Klassefesten og Hvidstensgruppen samt Tv-serien Forbrydelsen III.

Kristine har lavet et hav af musicalopsætning rundt omkring i hele Danmark og altid med stor succes. Hun har spillet farcer og komik, bl.a. i ”De 39 trin” hvor også Niels Olsen og Thomas Mørk medvirkede. Hun synger fuldstændig fantastisk og netop derfor har hun også lagt stemme til Anna i den danske oversættelse af Disney filmen Frost. Vi glæder os til at vise publikum, hvorfor Kristine skal ind i revyfamilien – det fortjener hun simpelthen med det talent.


Gordon Kennedy

Den sidste mand på holdet er ingen ringere end Gordon Kennedy.

Gordon har medvirket i et utal af revyer såsom, Cirkusrevyen, Pejseshow, Esbjerg Revyen, Græsted Revyen, Kerteminderevyen og i 2018 var han på scenen i Nykøbing Falster Revyen.
Gordon er morsom – meget morsom, og så er han en rigtig god holdspiller, har gode revyidéer og derfor er vi rigtig glade for at Gordon igen er at finde på scenen I Nykøbing.


Mickey Pless

Siden 2015 har Mickey været fast kapelmester og huskomponist på revyen. Han kom til fra én af landets mindste revyer, Ganløse Revyen, og fik tilbuddet om at blive kapelmester i en noget større revy. Det tilbud kunne Mickey ikke sige nej til og lige fra første prøvedag, tilbage i 2015, har han følt sig hjemme i revyen på Falster.

Musikken er en stor del af en dansk revy og revyholdet bliver igen akkompagneret af Danmarks bedste revyorkester. Udover at være kapelmester og musikalsk arrangør i Nykøbing Falster Revyen er Mickey også akkompagnatør for en del danske solister, såsom Birthe Kjær, Dario Campeotto, Bakkens syngepiger, Keld & Hilda Heick, Kirsten Siggaard og mange flere, og så er Mickey Pless også direktør for Nykøbing Falster Revyen, men det er en helt anden snak……