Handels- og forretningsbetingelser

Køb af billetter og gavekort er først bindende når Nykøbing Falster Revyen har registreret betalingen. Betaling af billetter og gavekort kan ske med Dankort, Visa, MasterCard eller Maestro. Vi har mulighed for at tage imod Mobilepay betaling på vores billetkontor, men ikke ved online bestilling.

Alle betalingsoplysninger er fortrolige og behandles krypteret, således at ingen andre kan se købers kortoplysninger. Revyen kan ligeledes ikke se, eller gemme købers kortoplysninger. Revyen opbevarer købers navn, telefonnummer og e-mail i kundekartotek til evt. brug ved genoptrykning af bortkomne billetter.

Billetter er alene gyldige til den forestilling m. dato og tid, der står på billetten.
Når køb af billetter og gavekort er bekræftet på hjemmesiden, skal køber selv printe billetten eller gavekortet ud.

Som hovedregel vil forestillingens længde som udgangspunkt være ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause. I forbindelse med restriktioner og retningslinjer fra det officielle Danmark, kan der blive tale om at forestillingen kortes og afviklet uden pause.

Bortkomne billetter kan erstattes af Nykøbing Falster Revyen.

Med mindre der er givet skriftligt tilsagn, er det hverken tilladt at optage video, lyd eller anvende professionelt fotoudstyr til forestillingen.

Hvis en forestilling, koncert el.lign. bliver flyttet til et andet spillested, betragtes dette IKKE som en aflysning, hvorfor vi ikke refunderer beløbet.

Købte billetter refunderes ikke, med mindre forestillingen aflyses HELT.

Ombytning af billetter:
14 dage eller mere inden besøget i revyen, kan billetten byttes til hvilken som helst spilledag.
Mindre end 14 dage før besøget i revyen, kan billetten byttes til en tidligere spilledag, end den dag billetten er gældende til.
Ved ombytning opkræves der altid et ombytningsgebyr på 25,00 kroner pr. billet.
Har man fortaget sit køb til early bird pris, opkræves de nye billetter ved ombytning til normalpris, dog uden ombytningsgebyr.

Hvis en forestilling udskydes, afbrydes eller flyttes til en anden spilledag kan der alene ske ombytning af billetter til en programsat senere forestilling. Dette er også gældende hvis tidspunktet for forestillingen ændres.

Nyhedsmail
Når køb foretages så tilmelder du dig automatisk vores nyhedsmail, som du modtager med jævne mellemrum. Dette kan afmeldes nederst på nyhedsmailen.

Gavekort
Gavekort gælder til 3 sæsoner. Det vil sige gavekort købt til sæsonen 2023, gælder til sæson 2023, 2024 & 2025.
Gavekortet kan IKKE benyttes til pensionistforestilling (som kun sælges ved personlig henvendelse til revyens billetkontor)

Gavekort gælder til revybilletter og revymenu (ikke drikkevarer).
Overskydende beløb på gavekortet efter køb af billetter og evt. menu, kan konverteres til kontanter.
Købet er bindende for begge parter når betalingen er registreret af Nets.
Betalingsoplysninger behandles og krypteres af Nets og er ikke tilgængelige for andre. Revyen ser og gemmer ikke købers kortoplysninger.
Øvrige handelsbetingelser er identiske med bestemmelserne for køb af revyens billetter.

Disse handelsbetingelser er underlagt Dansk Rets almindelige regler.

Ved aflysning af Nykøbing Falster Revyen:
Nykøbing Falster Revyen er forpligtet til at levere en revyforestilling, og hvis dette ikke kan ske, gives der mulighed for at man kan få refunderet sine billetter (ekskl. gebyr).
Er årsagen til aflysning som følge af strejke, pandemier, lockout, naturkatastrofer, brandskade eller lign. uforudsete hændelser udenfor Nykøbing Falster Revyens kontrol, er Nykøbing Falster Revyen berettiget til at aflyse uden erstatning af nogen art. Ved aflysning forstås, at forestillingen ikke kan gennemføres.
Programændringer, såsom tidspunkt og/eller udskiftning af skuespillere (f.eks. pga. sygdom) anses ikke for en aflysning, der berettiger til ombytning eller refusion.
Ved en evt. forsinkelse af forestillingen som følge af forhold, som Nykøbing Falster Revyen ikke har indflydelse på, kan billetten ikke ombyttes eller refunderes.
Nykøbing Falster Revyen gør opmærksom på, at fortrydelsesretten i lov om visse forbrugeraftaler ikke finder anvendelse ved køb af billetter til Nykøbing Falster Revyen.